Ντοπέ ο Κροάτης τενίστας Τσίλιτς

13:02 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Κροατικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν πως ο τενίστας Μάριν Τσίλιτς, νούμερο 15 στον κόσμο, βρέθηκε ντοπέ στο τουρνουά του Μονάχου (29/4-5/5), μετά την ήττα του από τον συμπατριώτη του Ιβάν Ντόντιγκ στον δεύτερο γύρο.
Ο 24χρονος τενίστας πήρε κάποιο συμπλήρωμα γλυκόζης που περιείχε απαγορευμένη ουσία, η οποία και ανιχνεύτηκε στο αίμα του. Λόγω, όμως, της συνεργασίας του με την παγκόσμια ομοσπονδία (ITF) η τιμωρία του ήταν διάρκειας τριών μηνών. Να σημειωθεί ότι μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του Masters στο Μόντε Κάρλο, ο Τσίλιτς

είχε υποβληθεί ξανά σε έλεγχο ντόπινγκ και ήταν καθαρός...
Ο Κροάτης ειδοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Γουίμπλεντον και δεν κατέβηκε στον αγώνα με τον Γάλλο Κένι Ντε Σέπερς στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, προφασιζόμενος τραυματισμό στο γόνατο. Λόγω, λοιπόν, "καλής" συμπεριφοράς, ο Τσίλιτς τιμωρήθηκε μόνο με τρεις μήνες αποκλεισμό και είναι ελεύθερος να αγωνιστεί στο Masters του Μόντρεαλ, που ξεκινάει στις 5 Αυγούστου. Οι βαθμοί και τα χρήματα, βέβαια, που κέρδισε πριν βγουν τα αποτελέσματα του τεστ αφαιρέθηκαν.
Όταν κυκλοφόρησε η είδηση στην Κροατία, ο μάνατζερ του τενίστα δεν θέλησε να πει κάτι. "Δεν θα υπάρξει σχόλιο, μέχρι να είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε", είπε ο Βίνσεντ Σταβό. Το θέμα, πάντως, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα