Ντροπή: Για 250.000 κινδυνεύει η αδειοδότηση

16:03 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο λαός μας και δεν θα μπορούσε να μην συμβαίνει αυτό και στην ΑΕΚ. Μετά τα όσα διαδραματίζονται στο... μέτωπο της εφορίας και τα κονδύλια που παρουσιάζονται καθημερινά στην εταιρία, ανοίγει και πάλι το θέμα με την αδειοδότηση. Από την πρώτη ημέρα που κατατέθηκε ο φάκελος στην ΕΠΟ, ήταν γνωστό πως αυτός ήταν πλήρης κατά 95% και υπήρχαν κάποιες μικρές εκκρεμότητες,

που όμως ήταν διακανονισμένες. Οφειλές προς τον Μαϊστόροβιτς, Χέρσι, Γιάχιτς και Πανθρακικό, είχαν μετατεθεί για 2-3 μέρες αργότερα, με την ελπίδα πως θα βρεθούν περίπου 250.000 ευρώ και θα πληρωνόντουσαν. Πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα και στα ταμεία της ΠΑΕ υπάρχουν μόνο 50.000 ευρώ, που είναι για λειτουργικά έξοδα και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τις ανάγκες.

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες από την πλευρά της διοίκησης, όλες οι πόρτες των μετόχων ήταν κλειστές. Με εξαίρεση τον Πόλυ Χατζηιωάννου, που έκανε το καθήκον του και από την προηγούμενη φορά είχε στείλει 800.000 ευρώ, όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι, όπως και ο Παντελής Αθηνής, έχουν εξαφανιστεί. Ο Νοτιάς παραμένει... κρυμμένος στη Νέα Υόρκη. Ο Πέτρος Παππάς δεν απαντάει σε κανένα τηλέφωνο και εξακολουθεί να πιπιλάει την... καραμέλα περί Supporter, ο Τάκης Κανελλόπουλος ακόμα να στείλει τα χρήματα που είχε δημοσίως δεσμευτεί ότι θα στείλει και οφείλει ακόμα στην ΠΑΕ, τόσο από το δάνειο της Morgan Stanley, όσο και από αυτό της «Ασπίδας», ενώ ακόμα και ο Κύπριος επιχειρηματίας που είχε δηλώσει ότι θα βοηθήσει, έχει κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση (παρότι αυτός τον άνοιξε για να παραβρεθεί στη συγκέντρωση για το Θεμέλιο).

Ο φάκελος έχει ήδη φύγει και αν δεν βρεθούν άμεσα τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν σε παίκτες και Πανθρακικό, τότε η ΑΕΚ μπορεί να χάσει το... τρένο της αδειοδότησης για 250.000 ευρώ, με τους μετόχους να συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα