Ντροπή: Κάλεσαν σε απολογία τον Κατίδη!

15:19 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Απίστευτα πράγματα: Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Κατίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ.2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012.

Αφορμή, στάθηκε ο πανηγυρισμός του Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ

της ΑΕΚ στο Χαριλάου! Ένας πανηγυρισμός που ναι μεν ήταν έντονος, κράτησε όμως ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν προκάλεσε κανέναν, αφού ουδείς το είδε! Κανένας διαιτητής, κανένας παρατηρητής δεν τόνισε στο φύλλο αγώνος κάποια "παράβαση" του Κατίδη και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επειδή θέλει ο... Αρης καλεί τον παίκτη σε απολογία!

Όλα αυτά, χωρίς πουθενά να λέγεται τι... τράβηξε ο Κατίδης στο Χαριλάου: Έτρωγε μπουκάλια στο κεφάλι, άκουγε τα εξ αμάξης καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους οπαδούς του Άρη και ο ίδιος απλά ξέσπασε στο γκολ πανηγυρίζοντας έντονα και ΧΩΡΙΣ να προβεί σε χειρονομίες απλώς κοιτώντας προς την εξέδρα!

Στην ΠΑΕ ακόμα δεν τους έχει κοινοποιηθεί η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε... Περιμένουμε όλοι όμως μία ξεκάθαρη ΕΠΙΣΗΜΗ τοποθέτηση της διοίκησης γι' αυτό το θέμα που προκαλεί, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε πολλά θέματα φέτος και όλα εις βάρος της ΑΕΚ...

Keywords
Τυχαία Θέματα