Ο 18χρονος Κουλούρης λύτρωσε τον ΠΑΟΚ

16:55 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 32η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΟΝΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Τοπούζης

Στο πρόσωπο του 18χρονου Ευθύμη Κουλούρη βρήκε τον λυτρωτή του ο ΠΑΟΚ. Ο νεαρός σκόραρε στα τελευταία λεπτά

δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 επί της Καλλονής που είχε προηγηθεί.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 20' είχαν δοκάρι μετά από πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Σαλπιγγίδη. Στο 35' ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε με τον Μάππα να διώχνει δύσκολα. Στο επόμενο λεπτό η Καλλονή έφυγε στην αντεπίθεση με τον Περόνε τελικά να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 39' απείλησε με σουτ του Σπυρόπουλου. Κακό το δεύτερο μέρος με την πρώτη καλή φάση να σημειώνεται στο 63' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χούσεν έπιασε την κεφαλιά και ο Μάππας έδιωξε εντυπωσιακά. Έξι λεπτά μετά ο Στοχ δοκίμασε το πόδι του όμως δεν βρήκε στόχο. Τελικά η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς στο 73' όταν μετά από κακό διώξιμο του Βαλιού ο Βούκιτς έκανε το 1-1. Το γκολ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ που στο 85' πέτυχε την ανατροπή χάρη στο γκολ του νεαρού Κουλούρη ο οποίος έκανε μόλις τη δεύτερη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Μαντούρο, Μάρτενς (58'Στοχ), Νίνης, Ολίσε (46'Βούκιτς), Σαλπιγγίδης, Χούσεν (69'Κουλούρης).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Μαντζουράκης): Μάππας, Ζακουανί, Βαλιός, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Κεϊτά (67'Σιλλιγαρδάκης), Καλτσάς, Φουρλάνος (59'Νιαμπούγιου), Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα