Ο 5χρονος Μάιλς θα γίνει για μια μέρα σούπερ ήρωας!

23:18 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο μικρός Μάιλς είναι ένας μεγάλος ήρωας. Ο ίδιος ονειρεύεται να γίνει ένας δυνατός Μπάτμαν, ο αγαπημένος του ήρωας και να πολεμήσει το κακό. Τι κι αν πάσχει από λευχαιμία. Αυτό δεν πρόκειται να τον σταματήσει.

Μάλιστα, με τη βοήθεια του ιδρύματος Make a wish, στις 15 Νοεμβρίου ο 5χρονος Μάιλς θα μεταμορφωθεί σε έναν πραγματικό σούπερ ήρωα, στον Batkid και θα σώσει το Σαν Φρανσίσκο σε μια περιπέτεια αποκλειστικά για εκείνον!

Με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών, των αρχών και του Μake a wish, σε περίπου μια εβδομάδα γειτονιές του Σαν Φρανσίσκο θα μετατραπούν

σε Γκόθαμ Σίτι. Ο Μπάτμαν θα πάει να παραλάβει τον μικρό του βοηθό και αφού επιβιβαστούν στο Μπάτμομπιλ, για να πολεμήσουν τον Πιγκουίνο και μερικούς ακόμη κακούς της Γκόθαμ Σίτι.

Μετά από μια περιπετειώδη μέρα, ο μικρός θα οδηγηθεί στο δημαρχείο και θα βραβευτεί για την επιτυχή του αποστολή και το θάρρος του, ενώ δεκάδες εθελοντές θα τον περιμένουν εκεί για να τον χειροκροτήσουν.

Ο Μάιλς θα ζήσει μια μέρα σαν σούπερ ήρωας, αν και στην πραγματικότητα κάθε μέρα είναι πολύ μεγαλύτερος ήρωας και από τον Μπάτμαν...

Keywords
Τυχαία Θέματα