Ο Αγκουέρο δεν ήξερε τον Μέσι!

15:37 14/11/2014 - Πηγή: AEK365

Την περίοδο που βρισκόταν στην Εθνική Αργεντινής Κ-17, ο Σέρχιο Αγκουέρο είδε για πρώτη φορά τον Λιονέλ Μέσι και, όπως αποκάλυψε, όταν τον πρωτοείδε δεν ήξερε για ποιον πρόκειται.
Σε συνέντευξη του, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Ήμουν σχεδόν 17 και συμμετείχαμε και η δυο στην ομάδα Κ-17 της Αργεντινής. Βρισκόμασταν θυμάμαι στο προπονητικό κέντρο και καθόμουν στο τραπέζι με αυτόν, τον Γκαράι και τον Φορμίκα.

Έκατσε δίπλα μου και εγώ τον κοίταξα και δεν τον ήξερα. Μίλαγαν για τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ο Γκαράι έλεγε πως είναι πολύ

καλά. Τότε ο Λέο έλεγε πως τα φέρανε από τις ΗΠΑ και αναρωτήθηκα μα καλά από που είναι αυτός ο τύπος;
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τον ρώτησα, πως σε λένε. Μου είπε Λέο και τον ξαναρώτησα για το επώνυμό του. Μου είπε Μέσι και δεν τον γνώριζα!
Τον ξαναρώτησα για το επώνυμό του να δω αν μου φαινόταν γνωστό και μου ξαναείπε Μέσι. Γέλασε και μετά άρχισαν όλοι να γελάνε. Με κορόιδευαν και μετά θυμήθηκα ότι είχα ακούσει στις ειδήσεις για ένα παιδί στη Μπαρτσελόνα που πήγε από τα 12 του και τότε άρχισα να συνειδητοποιώ ποιος είναι. Μετά από αυτό γίναμε φίλοι

Keywords
Τυχαία Θέματα