Ο απολογισμός των επεισοδίων

07:56 19/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ανακοίνωση της η Γ.Α.Δ.Α. ενημερώνει πως κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ υπήρξαν 57 προσαγωγές, 23 συλλήψεις και 20 τραυματίες αστυνομικοί εκ των οποίων οι δυο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Τα "όπλα" των δραστών ήταν φωτοβολίδες, μολότοφ, βεγγαλικά και ένα σφυρί με τους συλληφθέντες να οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της

Γ.Α.Δ.Α.: "Κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο στάδιο ΟΑΚΑ, οργανωμένες ομάδες προσώπων επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα, μολότοφ και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Οι επιθέσεις άρχισαν τουλάχιστον δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και συνεχίστηκαν αυξομειούμενες μέχρι την οριστική διακοπή του.
Αρχικά, πολυπληθής οργανωμένη ομάδα προσώπων επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων με μολότοφ, φωτοβολίδες, σίδερα, πέτρες καθώς και άλλα αντικείμενα με σκοπό να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Η ομάδα αυτή απομακρύνθηκε με την διάθεση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων μέσων".

Keywords
Τυχαία Θέματα