Ο «ατρόμητος» Φέλιξ έδειρε Έλληνα οδηγό φορτηγού!

18:03 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με έναν Έλληνα τα έβαλε ο 43χρονος Φέλιξ Μπαουμγκάρντνερ, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες είχε καθηλώσει όλο τον κόσμο για την ελεύθερη πτώση του από την στρατόσφαιρα.
Ο Μπάουμγκαρτνερ μάλιστα δικάστηκε και κρίθηκε ένοχος για επίθεση εναντίον Έλληνα οδηγού φορτηγού, όπως δήλωσε ο συνήγορός του.

Ο «ατρόμητος Φέλιξ» το 2010 είχε γρονθοκόπησε έναν Έλληνα οδηγό φορτηγού κατά τη διάρκεια μποτιλιαρίσματος κοντά στο Σάλτσμπουργκ. Ο Μπαουμγκάρντνερ κρίθηκε ένοχος και θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 1.500 ευρώ. Ωστόσο ήδη έχει

ασκήσει έφεση επί της αποφάσεως, η οποία θα εκδικαστεί την Τρίτη. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.«'Υποστηρίζουμε ότι ο δικαστής έκανε λάθος και δεν έλαβε υπόψη του τη δικαιολογία της αυτοάμυνας», δήλωσε ο συνήγορός του.

«Στη διάρκεια του καυγά, ο Έλληνας οδηγός φορτηγού κλώτσησε τον κ. Μπάουμγκαρτνερ αλλά εκείνος απέφυγε την κλωτσιά, που ήταν τόσο δυνατή που του έφυγε το παπούτσι. Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ο κ. Μπάουμγκαρτνερ έσπρωξε τον οδηγό και τον χτύπησε στο πρόσωπο», συνέχισε.

Η εφημερίδα Oesterreich αναφέρει ότι ο οδηγός, που ονομάζεται Δημήτριος Π., ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε ήταν να σπρώξει ελαφρά τον κ. Μπάουμγκαρτνερ, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο στη συνέχεια. «Δεν είναι ήρωας», φέρεται να είπε ο οδηγός.

Keywords
Τυχαία Θέματα