«Ο Μπαλοτέλι καλύτερος στο σεξ από Ρούνεϊ»

13:52 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το... ηθικό του Μάριο Μπαλοτέλι θα πρέπει να ανέβηκε λίγο μετά τα όσα ισχυρίστηκε το call girl, Τζένι Τόμπσον. Η 23χρονη υποστήριξε πως στο κρεβάτι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι κλάσεις ανώτερος από τον Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό η Τόμπσον είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει σεξ τόσο με τον Μπαλοτέλι όσο και με τον Ρούνεϊ.
Όπως δήλωσε το 23χρονο call girl: "Μπορεί ο Γουέιν Ρούνεϊ να είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά όταν μιλάμε για την σεξουαλική απόδοση, ο Μπαλοτέλι τον κερδίζει κατά κράτος. Ο Μάριο έχει φανταστικό σώμα και γνωρίζει ακριβώς πώς να ικανοποιεί μια γυναίκα. Θα του έβαζα 9.5 με άριστα το 10 για το σεξ. Είναι αστείος, έξυπνος και κύριος στο κρεβάτι ενώ φιλάει και πολύ ωραία".
Η Τζένι δεν παρέλειψε να περιγράψει πώς έγινε η πρώτη συνάντηση της με τον Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός επιθετικός οδηγούσε την λευκή Bentley όταν σταμάτησε στο φανάρι και δίπλα του ήταν στο αυτοκίνητο της η Τόμπσον με τον Μπαλοτέλι να μην διστάζει να την καλέσει για φαγητό. "Όταν μπήκα στο εστιατόριο δεν έκανε ιδιαίτερη φασαρία. Σε εκείνο το σημείο το μόνο που κάναμε ήταν να αλληλκοιταζόμαστε έντονα".
Ο Μπαλοτέλι περίμενε η Τζένη να βγει από την τουαλέτα για να κάνει την κίνησή του όπως αποκαλύπτει η 23χρονη. "Προφανώς και με είχε ακολουθήσει και περίμενε απ' έξω από την τουαλέτα με ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Είπα... Γεια τι κάνεις εδώ;... με τον Μάριο να μου απαντάει ότι ήθελε να πει ένα απλό γεια και ποια ήταν τα σχέδια μου για την συνέχεια της βραδιάς. Μετά με ρώτησε εάν ήθελα να πάω πίσω στο πάρτι του και του εντάξει. Τότε ήταν που έσκυψε και φιληθήκαμε. Ήταν ένα ωραίο φιλί και ο ίδιος κύριος".
Η συνέχεια δόθηκε στην έπαυλη του Μπαλοτέλι. "Πήγαμε στην πισίνα και ήπιαμε σαμπάνια και μείναμε με τα εσώρουχα και μετά βρεθήκαμε σε ένα μικρό δωμάτια δίπλα από την πισίνα".
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της η Τόμπσον η οποία έχει κοιμηθεί με 100 άνδρες περίπου τοποθέτησε τον Μπαλοτέλι στο TOP 10. "Ήταν τρυφερός. Αφού κάναμε έρωτα με αγκάλιασε. Δεν αισθάνθηκα καθόλου φθηνή όπως με τους υπόλοιπους άνδρες".

Β.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα