Ο Μπεν Στίλερ σοβαρεύτηκε και έφτιαξε ξανά μια καλή ταινία! (VIDEO)

11:12 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μπεν Στίλερ, όταν δεν κάνει αρπαχτές κάνει καλές ταινίες. Μια τέτοια θα είναι πιθανότατα και το «The Secret Life of Walter Mitty», η οποία βασίζεται σε ένα διήγημα του Τζέιμς Θέρμπερ από το 1939 που είναι αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο ανθολογημένα διηγήματα της αμερικανικής λογοτεχνίας.

Το διήγημα είχε μεταφερθεί στο σινεμά και το 1947 από τον Σάμιουελ Γκόλντγουιν, ενώ το 1994 ο Σάμιουελ Γκόλντγουιν Τζιούνορ θέλησε να τιμήσει τον πατέρα του γυρίζοντας

ένα ριμέικ με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ.

Ωστόσο έπρεπε να περάσουν σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει αυτό πραγματικότητα και να αλλάξουν πολλοί σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές. Τελικά, τη δουλειά έφερε εις πέρας ο Μπεν Στίλερ.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Γουόλτερ Μίττυ, είναι ένας φωτορεπόρτερ που ζει τη ζωή του μέσα από τα όνειρά του. Ωστόσο όταν ένα αρνητικό φιλμ χάνεται πρέπει να ζήσει τη δική του περιπέτεια!

Στην ταινία βλέπουμε επίσης τον Σον Πεν, τον Άνταμ Σκοτ, τη Σίρλεϊ ΜακΛέιν και την Κρίστεν Γουίγκ, ενώ το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και μας ενθουσιάζει με την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Το «The Secret Life of Walter Mitty» βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Keywords
Τυχαία Θέματα