Ο Μπολτ, η Σάντρα Μπούλοκ και η Χάιντι Κλουμ

16:07 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Γουσέιν Μπολτ με τίτλο "Γρηγορότερος και από την αστραπή" με τον Τζαμαϊκανό χρυσό Ολυμπιονίκη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την βραδιά που πέρασε παρέα με την Χάιντι Κλουμ και την Σάντρα Μπούλοκ.
Σύμφωνα με τον Μπολτ: "Σε μια διαφημιστική περιοδεία στο Xόλιγουντ, με ρώτησαν η Χάιντι Κλουμ και η Σάντρα Μπούλοκ αν θα μπορούσαν να έρθουν μαζί μου σε ένα πάρτι. Να τις έχεις μαζί και τις δύο, ποιος θα έλεγε όχι; Περάσαμε

μια εκρηκτική βραδιά, χορεύοντας ασταμάτητα και πίνοντας σαμπάνια. Ήταν υπέροχες, αλλά ειλικρινά δεν κάναμε κάτι άλλο, παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει. Για να τρέχω γρήγορα πρέπει να ζω και γρήγορα".
Επίσης ο Μπολτ αποκαλύπτει για την πρώτη επαφή που είχε με την μαριχουάνα σε μικρή ηλικία: "Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο για έναν Ολυμπιονίκη. Το έχω κάνει μόνο μία φορά και το έχω μετανιώσει. Όταν έπαιζα μπάλα με φίλους, στο πάρκο υπήρχε πάντα μία ομάδα παιδιών που κάπνιζαν. Μία ημέρα υπέκυψα στον πειρασμό αλλά μόλις δοκίμασα σκέφτηκα πως ήταν αηδιαστικό. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, το αποτέλεσμα ήταν δυνατό και υπέφερα από ιλίγγους".

Keywords
Τυχαία Θέματα