Ο Δέλλας και οι… άλλοι

08:37 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΛΛΑ, μετά το «όχι» του Αναστασιάδη», είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις, αλλά έχουν αποφασίσει ότι ο Κολοσσός μπορεί να πάρει στις πλάτες του την ΑΕΚ -Ο ίδιος εμφανίζεται διστακτικός, αλλά όλοι έχουν πέσει πάνω του για να τον πείσουν». Επίσης, η Ωρα υποστηρίζει πως η ΑΕΚ

έχει κάνει ήδη επαφές με τον Λίνεν και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ εξετάζεται και ο Μπατίστα ως υπηρεσιακή λύση.

SPORTDAY

«ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ. Όπως τονίζεται: «Το «όχι» του Αναστασιάδη μετά τη συζήτηση με τον πνευματικό του και η αγωνιώδης αναζήτηση προπονητή. Οι δυσκολίες για Λίνεν, Δέλλα και η πρόταση για Κόλεμαν. Αντεπίθεση ετοιμάζει ο Μαύρος».

GOAL

«ΛΙΝΕΝ, ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ και ο... θεός βοηθός», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Ο Γερμανός έχει στα χέρια του DVD με παιχνίδια της ΑΕΚ, αλλά θεωρείται ακριβός - Πιο εφικτή οικονομικά περίπτωση ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης, με τον οποίο υπήρξε πρώτη επαφή -Ψηλά η περίπτωση του Δέλλα».

LIVE SPORT

«Λύση Λίνεν», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Γερμανού μετά το «όχι» του Άγγελου». «Σενάρια για Γκαρίδο, Χάβο, Ουζουνίδη - Γιατί απάντησε αρνητικά ο Αναστασιάδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα