Ο Φασμπέντερ δολοφόνος στο Assassin's Creed!

15:42 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η φαντασία τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ, κι όχι μόνο, φαίνεται ότι στερεύει και γι' αυτό προσπαθούν να βρουν ιδέες για νέες ταινίες από άλλα μονοπάτια! Εκτός από τα κόμικ, πλούσιο υλικό προσφέρουν και τα σύγχρονα βιντεοπαιχνίδια που πολλές φορές έχουν καλύτερο σενάριο από πολλές ταινίες! Δυστυχώς, η ιστορία έχει δείξει ότι οι μεταφορές των video games στη μεγάλη οθόνη δεν είναι και οι καλύτερες...

Αυτό προσπαθεί να ανατρέψει τώρα η εταιρεία

UbiSoft, η δημιουργός ενός από των καλύτερων βιντεοπαιχνιδιών, του Assassin's Creed! Η Ubisoft πήρε την απόφαση να μεταφέρει το παιχνίδι στην κινηματογραφική του μορφή, χωρίς μάλιστα να προσλάβει κάποια μεγάλη εταιρεία παραγωγής καθώς θα τα αναλάβει όλα η ίδια.

Ωστόσο, αυτό που θα χρειαστεί σίγουρα είναι έναν πολύ καλό ηθοποιό και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου Μάικλ Φασμπέντερ.

Ο Γερμανός ηθοποιός είναι σύμφωνα με πολλούς το νέο μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ και το έχει ήδη αποδείξει σε πολλές ταινίες όπως το Prometheus, το Shame, τα A Dangerous Method, το X-Men First Class, αλλά και το Inglourious Basterds.

Ο Φασμπέντερ φυσικά θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του δολοφόνου, λογικά του Altair, αλλά θα έχει και χρέη συμπαραγωγού.

Keywords
Τυχαία Θέματα