Ο Φατί για την Κρίση στην Ελλάδα

10:26 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με μελανά χρώματα παρουσίασε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ρικάρντο Φατί εξαιτίας της Κρίσης που πλήττει την χώρα με τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή του Άρη να κάνει λόγο για καθυστέρηση στις πληρωμές αλλά και στο δικαίωμα των παικτών να προσφύγουν στην FIFA και να μείνουν ελεύθεροι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Le NouveLobservatuer", τόνισε: "Την περσινή χρονιά είχαμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και πληρωθήκαμε κανονικά. Από φέτος όμως αρχίσαμε να νιώθουμε την κρίση. Πληρωνόμαστε

με πέντε, επτά και δέκα χιλιάδες ευρώ. Ευχαριστώ τον Θεό που είχα κάποια χρήματα στην άκρη και μου επιτρέπουν να ζω καλά. Οι Έλληνες παίκτες είναι περισσότερο συνηθισμένοι, ξέρουν την κατάσταση της ομάδας και της χώρας. Οι ξένοι έχουν προτεραιότητα στις πληρωμές. Και οι Έλληνες και οι ξένοι παίκτες πήγαν στην FIFA να σπάσουν τα συμβόλαια τους, γιατί δεν έχουν πληρωθεί για έναν χρόνο. Δεν ξέρω πώς καταφέρνουν να ζουν".
Στην συνέχεια ο Φατί επεσήμανε: "Αναπόφευκτα η πρώτη κουβέντα είναι... Πληρώθηκες; Πώς;... Για κάποιους είναι πραγματικό πρόβλημα.. Ελέγχουν πού θα ξοδέψουν. Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις ποδοσφαιριστές να προσέχουν τι θα πληρώσουν για βενζίνη ή στο εστιατόριο".

Τέλος, ο Ρικάρντο Φατί δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσφύγει και ο ίδιος στην FIFA λέγοντας: "Αναζητούν επενδυτές στο εξωτερικό στον Άρη. Είναι κοντά σε μια συμφωνία. Ελπίζω να γίνει. Όπως και να έχει δεν μπορεί να με συγκρατήσει αυτό. Νομικά, όλοι μπορούμε να πάμε στην FIFA, αν θέλουμε να σπάσουμε τα συμβόλαια μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα