Ο Φίγκο «δείχνει» τον Πέρεθ για την αποχώρηση του

13:39 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το 2005 ο Λουίς Φίγκο έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον ίδιο να υποστηρίζει πως πίσω από την αποχώρηση του βρίσκεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος παλαίμαχος χαφ ισχυρίστηκε πως ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης του είχε θέσει το δίλημμα "πάγκος ή μεταγραφή" στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου.
Σε δηλώσεις του ο νυν παράγοντας της Ίντερ τόνισε: "Μίλησα για αυτό και έχει περάσει. Έχω αλλάξει σελίδα. Είναι κάτι που

πίστευα για εκείνον, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Από την άλλη, δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν είναι η ζωή μου. Λέω αυτό που αισθάνομαι και αυτά που γνωρίζω. Δεν θα δώσω συνέχεια. Δεν ξέρω αν ο Φλορεντίνο επηρεάζει αυτή την στιγμή τις επιλογές στην ομάδα, αφού δεν ανήκω πλέον εκεί. Μιλώ για εμένα, την εμπειρία που έζησα και ό,τι συνέβη. Τον σέβομαι ως πρώην πρόεδρο μου και εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του. Όλοι ξέρουν τι έχει κάνει, τι κάνει και τι λέει. Είμαι υπεύθυνος για τις δηλώσεις και τις πράξεις μου".
Τέλος ο Φίγκο μίλησε και για το ποιος θα κατακτήσει φέτος την "Χρυσή Μπάλα": "Πάντα γίνεται μεγάλη κουβέντα για τον νικητή του βραβείου. Δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Είχα την χαρά να κερδίσω μια φορά το βραβείο. Αλλά πάντα είναι υποκειμενικό. Είναι δύσκολο να πούμε αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος από τον Μέσι ή τον Ριμπερί, επειδή έχει κερδίσει τα πάντα. Πιστεύω, πάντως, ότι ο Κριστιάνο μπορεί να κερδίζει πάντα το βραβείο για την ποιότητα του, την αξία του και την απόδοση που έχει σε κάθε ματς. Δεν είμαι, όμως, εγώ εκείνος που αποφασίζει. Αν με ρωτάτε, φυσικά και μπορεί να κερδίζει κάθε χρόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα