Ο Φιλαδέλφεια λέει «Ναι» στο γήπεδο

22:47 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ήταν 10 Ιουλίου όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίαζε το πλάνο του για την «αναγέννηση» της ΑΕΚ. Σε μία συνέντευξη Τύπου, που έλαβε χώρα στο «Τατόι Club», ο ηγέτης της Ένωσης ρωτήθηκε πολλές φορές για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου. Τότε, είχε ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει απαντήσεις όταν θα είναι η κατάλληλη ώρα. Αυτή η ώρα φαίνεται πως πλησιάζει σιγά σιγά και όλα δείχνουν έτοιμα ώστε ο Τίγρης να ανοίξει τα χαρτιά του και να παρουσιάσει σε όλους το... κόσμημα που θα δημιουργηθεί στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, μία

πρώτη γεύση αναμένεται να πάρουμε αύριο κιόλας.

Σε ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας, «Μίλτος Κουντουράς», ο ηγέτης της ΑΕΚ αναμένεται να παρουσιάσει κάποια πρώτα στοιχεία για το νέο γήπεδο. Αυτά θα επικεντρώνονται κυρίως σε θέματα που αφορούν τον Δήμο, όπως τους συντελεστές δόμησης, το πως η πόλη θα αναβαθμιστεί και θα αναπτυχθεί με αυτό το έργο, αλλά και πως θα λυθεί το κυκλοφοριακό θέμα, το οποίοι κάποιοι κάτοικοι επικαλούνται ως (μόνο) πρόβλημα.

Ο Μελισσανίδης αναμένεται να δώσει όλες τις απαντήσεις σε αυτά τα θέματα αλλά και μία πρώτη γενική εικόνα για το έργο, προκειμένου να αποδείξει (εμπράκτως) πως πρόκειται για ένα έργο πνοής στην πόλη, όπου θα τη βοηθήσει να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα, παίρνοντας και το «ναι» -μετά από αυτό της Ερασιτεχνικής- του Δήμου και της κοινωνίας του.

Όσο για τα σχέδια του γηπέδου, στην τελική τους μορφή, όπως έχετε ενημερωθεί από το πρωί, αναμένεται να παρουσιαστούν σε ειδική τελετή, σε έναν χώρο που θα αρμόζει στην μεγαλοπρέπεια του έργου αλλά και του συλλόγου. Άλλωστε τα πάντα για την κατασκευή του Ναού, θα είναι διαφορετικά. Από την παρουσίασή του, μέχρι τα... αποκαλυπτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα