«Ο Γιαννακόπουλος θα βάλει πάνω από 140.000 ευρώ»

13:19 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ασχοληθεί με τα διοικητικά της Α.Ε. Σπάρτης προκειμένου να την οδηγήσει στην Super League με τον δήμαρχο της πόλης, Σταύρο Αργειτάκο, να υποστηρίζει πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα δώσει πάνω από 140.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του στον SENTRA FM

103.3, ο δήμαρχος Σπάρτης τόνισε: "Η οικογένεια Γιαννακόπουλων πάντα στήριζε την Σπάρτη, βοηθώντας ποικιλοτρόπως. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε να αναλάβει την ομάδα και είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει ποδόσφαιρο η περιοχή, καθώς έχει υποβαθμιστεί πλήρως. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έδειξε την διάθεση του να βοηθήσει, προφανώς για συναισθηματικούς λόγους. Μας είπε πως θέλει να ανεβάσει την ομάδα και μακάρι να την πάει πολύ ψηλά".
Για τα οικονομικά δεδομένα, ο δήμαρχος Σπάρτης, Σταύρος Αργειτάκος, δήλωσε: "Άνθρωποι από εδώ, αλλά της επιλογής του, θα τρέξουν την ομάδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα αναλάβει το σύνολο των χρημάτων που χρειάζονται για μια καλή πορεία. Δεν θα πει πάρτε για παράδειγμα 30.000 ευρώ και κάντε ό,τι θέλετε. Λειτουργικά χρειάζονται πάνω από 140.000 ευρώ τον χρόνο για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα".
Για τις εγκαταστάσεις της Α.Ε. Σπάρτης, ο δήμαρχος σημείωσε: "Έδρα της είναι το εθνικό στάδιο της πόλης, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν και βοηθητικές που είναι πολύ καλές, αν και δεν έχουμε μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις".
Ο δήμαρχος Σπάρτης υπογράμμισε πως η απόφαση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να βοηθήσει την Α.Ε. Σπάρτης έχει γεμίσει ενθουσιασμό τους κατοίκους της πόλης σημειώνοντας πως "μια φορά μόνο παίξαμε στην Β' Εθνική και τίποτα άλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα