«Ο Ηρακλής ποδοπατήθηκε»

16:55 10/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την άποψή του αναφορικά με την κατάσταση του Ηρακλή κατέθεσε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος τεχνικός μίλησε για έγκλημα κατά του Ηρακλή ο υποβιβασμός του, ενώ θα έπρεπε να τιμωρηθεί άλλος. Όσον αφορά τον Ανδρέα Παντελή, τόνισε πως αθέτησε τις υποσχέσεις του, καθώς δεν έβαλε τα χρήματα που έλεγε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero»

«Τι να πεις για αυτή την ιστορία; Έγκλημα και τιμωρία αλλά τιμωρία στην ομάδα και όχι

στον άνθρωπο που έπρεπε να τιμωρηθεί ενώ ήταν και στο στόχαστρο η ομάδα και έγιναν όλα αυτά Ξεκίνησα την σεζόν στον Ηρακλή και όσα έγιναν αφήνουν σίγουρα περιθώριο θα υποθέσεις και σενάρια, ειδικά και με τον τρόπο που έβγαιναν κάποιες αποφάσεις στα δικαστήρια» ήταν η αρχική τοποθέτηση του 58χρονου τεχνικού.

Για τον Ανδρέα Παντελή: «Ο κ. Παντελή προσπάθησε, έκανε τον δικό του αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε τελικά. Στο οικονομικό πάντως έδειξε αδυναμία, δεν έβαλε τα χρήματα που όλοι ακούγαμε ότι θα βάλει. Μου έλεγε ότι στην χειρότερη περίπτωση θα παίξουμε στην Β' Εθνική αλλά πολλές φορές όταν έπρεπε δεν έβαλε χρήματα στην ομάδα».

Κλείνοντας, ο κ. Κατσαβάκης τόνισε επίσης: «Τον Ηρακλή τον ποδοπάτησαν και από μέσα και από έξω, κυρίως όμως η Πολιτεία του φέρθηκε με άσχημο τρόπο. Ο Ηρακλής ποδοπατήθηκε με τον πιο απαίσιο τρόπο φέτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα