Ο Κάμερον αφήνει για λίγο τα AVATAR

23:24 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός ότι ο Τζέιμς Κάμερον μέχρι πρότινος βροντοφώναζε ότι δεν θα σκηνοθετήσει καμία άλλη ταινία εκτός από τα τρία ακόμα Avatar τελικά υπέκυψε και αποφάσισε να καταπιαστεί με κάτι πολύ πιο... γήινο!

Έτσι, κάπου ανάμεσα στα σίκουελ του Avatar θα βρει χρόνο να σκηνοθετήσει την ταινία «The Informationist». Η ταινία βασίζεται σ' ένα βιβλίο από τη σειρά μυθιστορημάτων του Τέιλορ Στίβενς, με ηρωίδα τη Βανέσα Μάικλ Μανρό,

μια κοπέλα που μεγάλωσε ανάμεσα σε εμπόρους όπλων και ριψοκίνδυνους τυχοδιώκτες κι εξελίχθηκε σε μια επί πληρωμή πληροφοριοδότη για πολυεθνικές εταιρείες, αρχηγούς κρατών και πολυεκατομμυριούχους ιδιώτες.

Στην ταινία, η Βανέσα θα βοηθήσει έναν πετρελαιοπαραγωγό από το Τέξας να βρει την κόρη του που εξαφανίστηκε πριν χρόνια στην Αφρική. Η Μανρό θα αναγκαστεί να επιστρέψει εκεί όπου γεννήθηκε, σε οικογένεια ιεραπόστολων στην Κεντρική Αφρική, και θα προσπαθήσει να επιβιώσει, υπερνικώντας τους κινδύνους της ζούγκλας και τους προσωπικούς της δαίμονες.

Ακόμα δεν είναι γνωστό τίποτα για το καστ της ταινίας, αφού θα αργήσει λίγο καθώς προηγούνται τα Avatar 2 και 3, τα οποία θα γυριστούν μονοκόμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα