Ο Καντονά για ΟΣΦΠ και οικονομική κρίση

13:32 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ «Looking in Athens» για τις ποδοσφαιρικές κόντρες στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, ο Ερίκ Καντονά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ και στάθηκε στην έδρα της ελληνικής ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εντυπώσεις του από την επίσκεψη του στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος Ερίκ Καντονά
Για τα κλειστά μαγαζιά: "Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορούσες να διασχίσεις έναν δρόμο στην Αθήνα και χωρίς υπερβολή να μην δεις το 70% των μαγαζιών κλειστά. Υπάρχει και αυτό αλλά είναι μακριά από εμάς".
Για τα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων που έμειναν ανεκμετάλλευτα: "Κάποια βήματα έγιναν για τους Ολυμπιακούς και μετά τα έργα έμειναν κλειστά, όπως το γήπεδο του beach volley. Πράγματα που κόστισαν εκατομμύρια και εξυπηρέτησαν για ένα μήνα... Ένα στάδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σχολεία, συνδέσμους ακαδημίες και να μην μείνει παρατημένο ώστε να μην μπορεί να μπει κανείς".
Για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παρί Σεν Ζερμέν: "Θα είναι μια παθιασμένη έδρα. Υπάρχουν παιχνίδια και γήπεδα που οι παίκτες θέλουν να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το κάτι άλλο. Αν και πιστεύω ότι το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι το σημαντικότερο ακόμα και από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα