Ο Καραγκούνης για τις 121 συμμετοχές

11:04 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στην Βοσνία, ο Γιώργος Καραγκούνης θα συμπληρώσει 122 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, θα ξεπεράσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη και θα είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τον μεσοεπιθετικό της Φούλαμ να κάνει λόγο για ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο Καραγκούνης τόνισε: "Είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα.

Έκανα το ντεμπούτο μου το 1999 και ήμουν ήδη 22. Δύσκολα θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί αυτό που ακολουθούσε. Δεν είναι ο αριθμός από μόνος του που λέει κάτι, αλλά όσα έχω πετύχει αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ υπερήφανος".
Για το παιχνίδι με τους Βόσνιους στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ, ο Καραγκούνης δήλωσε: "Από την αρχή της κλήρωσης γνωρίζαμε πως η Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Το έχουν αποδείξει πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εκκίνηση στον όμιλο. Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να τους νικήσουμε".
Ο Καραγκούνης είχε μείνει εκτός αποστολής για τα παιχνίδια με Λετονία και Λιθουανία καθώς τότε ήταν χωρίς ομάδα με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να δηλώνει: "Ήταν πολύ παράξενο να βλέπω την Ελλάδα να παίζει από την τηλεόραση. Ήταν κάτι ασυνήθιστο για εμένα. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι με την Εθνική και χάνω παιχνίδια μόνο λόγω κάποιας τιμωρίας. Η ομάδα τα πήγε καλά. Αυτά τα παιχνίδια είναι θεωρητικά εύκολα αλλά δεν έχεις το περιθώριο να χάσεις βαθμούς. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και πήρε τους έξι βαθμούς".
Τέλος σε ερώτηση τι άλλο μένει για τον ίδιο να πετύχει, ο Καραγκούνης δήλωσε: "Θέλω να ζω την κάθε στιγμή και αποφεύγω να σκέφτομαι το μέλλον δεδομένης της ηλικίας μου. Όσο αισθάνομαι πως είμαι ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω να είμαι στην διάθεση του προπονητή μου και της εθνικής ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα