Ο Καραλής σκιαγραφεί τον Καραγκιολίδη

13:31 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμα την ΑΕΚ περιμένει ο Γιάννης Καραλής, προκειμένου να μάθει αν τελικά θα αποτελέσει μέλος στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Αν ο Δέλλας δώσει τη συγκατάθεσή του, τότε στην Ένωση θα βρει έναν πρώην συμπαίκτη του στον Ατρόμητο, τον Φώτη Καραγκιολίδη.
Μάλιστα, η μία επίσημη συμμετοχή του Καραγκιολίδη με την φανέλα του Ατρομήτου στην Σούπερ Λίγκα, είχε συνδυαστεί με γκολ

του Καραλή, όταν στις 18/04/2010 η ομάδα του Περιστερίου νίκησε με 3-1 τον Πανθρακικό.
Ο Γιάννης Καραλής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καραγκιολίδη στην «ΩΡΑ των σπορ» σκιαγραφώντας τον νέο τερματοφύλακα της ΑΕΚ: «Ο Καραγκιολίδης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Με την εμπειρία που έχω από το διάστημα που αγωνιστήκαμε μαζί στον Ατρόμητο, θεωρώ ότι θα γίνει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Πιστεύω αμέσως θα διεκδικήσει φανέλα βασικού στην ΑΕΚ, διότι έχει τις δυνατότητες. Είναι ένα ψηλό παιδί, με καλά ρεφλέξ και καλές εξόδους. Έχει όλα αυτά που πρέπει για να κάνει την καριέρα και νομίζω ότι με τις συνεχόμενες συμμετοχές στην ΑΕΚ θα δείξει την αξία του. Είναι σε πολύ καλή ηλικία για τερματοφύλακας και πιστεύω ότι θα δείξει την αξία του. Του εύχομαι ότι καλύτερο για την καριέρα του και την υγεία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα