«Ο Καρατζαφέρης δεν είναι κατά της πριμοδότησης του γηπέδου της ΑΕΚ»

11:46 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στα γραφεία του ΛΑΟΣ βρέθηκε χθες μια ομάδα οπαδών της ΑΕΚ με σκοπό να διαμαρτυρηθούν μετά τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο του κόμματος. Γιώργο Καρατζαφέρη να έχει καταφερθεί εναντίον της χρηματοδότησης του γηπέδου από την Περιφέρεια Αττικής.

Σήμερα λοιπόν ο υπεύθυνος αθλητισμού του ΛΑΟΣ, Νίκος Γεωργατζόγλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει πως ο Καρατζαφέρης είναι κατά της χρηματοδότηση.

Η ανακοινωση αναφέρει:

"Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που αναφέρεται στις διαμαρτυρίες μερίδας οπαδών της ΑΕΚ κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.

«Ο πρόεδρος μας, Γιώργος Καρατζαφέρης, ποτέ δεν δήλωσε ότι είναι κατά της απόφασης του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, να προσφέρει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, ως πριμοδότηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ως ΛΑ.Ο.Σ. έχουμε αποδείξει τον τελευταίο χρόνο και όχι μόνο, ότι είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ και στα προβλήματα της και θέλουμε να βοηθήσουμε στο να καταφέρει να κατασκευάσει το νέο γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, με όποιον τρόπο μπορούμε. Θεωρούμε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ που διαμαρτυρήθηκαν χθες, στο κανάλι ΑΡΤ και στα γραφεία του κόμματος, έχουν παραπληροφορηθεί και δεν γνωρίζουν τις προσπάθειες του κόμματος μας, προκειμένου να βρει η ΑΕΚ τον δρόμο της».

Για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του ΛΑ.Ο.Σ.

Νίκος Γεωργαντζόγλου"

Keywords
Τυχαία Θέματα