Ο Κασιδιάρης για τα... σαπούνια (VIDEO)

14:48 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή το βίντεο του βρετανικού δικτύου Channel 4 στο οποίο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής λέει πως θα κάνει σαπούνια τους μετανάστες, ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε τηλεφωνική του παρέμβαση σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ισχυρίστηκε πως ο συγκεκριμένος κύριος... αστειευόταν.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής

τόνισε: "Ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι από ένα ξένο μέσο ενημέρωσης που πήγαν σε ένα καφενείο, χωρίς να τους πουν ότι τους καταγράφουν και τους άρχισαν κάτι ερωτήσεις του στυλ αν σκοτώνει η Χρυσή Αυγή μετανάστες. Και βεβαίως οι θαμώνες του καφενείου τους πήραν στο ψιλό και απάντησαν πως όχι μόνο σκοτώνει αλλά τους βάζει σε φούρνους και θα κάνει κομπολόγια από τα δόντια τους".
Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής που εμφανίζονται στο βίντεο δεν γνώριζαν πως έγραφε η κάμερα και αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, συνιστά κακούργημα. Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Τον ίδιο τραγέλαφο είχε διαπράξει το BBC παλαιότερα, όταν εμφάνιζε τα μέλη μας να λένε ότι θα ξεκινήσουν καράτε για να μπορούν να δείρουν τον κ. Στρατούλη. Και γέλασαν 8 εκατομμύρια Έλληνες για μια εβδομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ, μόνο που αυτή τη φορά δεν αρκούν τα γέλια, αυτοί που εμπλέκονται μπορεί να κινηθούν νομικά".
Και στην ερώτηση αν όλα αυτά τελικά είναι... παραμύθια, ο εκπρόσωπος του κόμματος απάντησε σε έντονο ύφος: "Ποιες να είναι οι θέσεις του κόμματος; Να κάνουμε σαπούνια τους ξένους; Μα είστε σοβαρή κυρία μου;".
Μάλιστα συνέχισε ειρωνικά λέγοντας πως "η μόνη απάντηση στην ερώτηση αν σκοτώνουμε είναι ναι όχι μόνο σκοτώνουμε, κάνουμε και σαπούνια. Η ερώτηση είναι για τα πανηγύρια και μόνο αστειευόμενος μπορείς να απαντήσεις".
"Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας είτε συμβαίνει από Έλληνες σε αλλοδαπούς και από αλλοδαπούς σε Έλληνες τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε πως "εγώ στην καθημερινότητά μου βλέπω ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων από αλλοδαπούς".
Ο Ηλίας Κασιδιάρης επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά κατά του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα