«Ο Κεμάλ δολοφονήθηκε»

19:57 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μια αποκάλυψη που θα μπορούσε να αλλάξει την σύγχρονη ιστορία της Τουρκίας ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ο επιχειρηματίας και συλλέκτης Μ. Γιουκσέλ.

Ο Γιουκσέλ δηλώνει ότι έχει αποδείξεις ότι ο ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας, Μουσταφά Κεμάλ Αττατούρκ δολοφονήθηκε και δεν πέθανε όπως θεωρείται.

«Έχω φωτογραφίες και πληροφορίες που θα ταρακουνήσουν για τα καλά τη πίστη μας για τα γεγονότα που γνωρίζουμε», ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία τόνισε ότι έχει φωτογραφίες απ' όλη τη διαδικασία

της νεκροτομής του Ατατούρκ. Μάλιστα μία από αυτές τις φωτογραφίες είναι κι αυτή που αναδημοσιεύουμε από την ηλεκτρονική έκδοση της ΧΟΥΡΙΕΤ.

Ο Γιουκσέλ υποστηρίζει ότι ο Ατατούρκ δολοφονήθηκε παρά το γεγονός ότι η επίσημη άποψη είναι ότι ο πατέρας της σύγχρονης Τουρκίας πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια εξαιτίας κίρρωσης.

«Ποιος είναι ο λόγος για τη μη έκδοση πιστοποιητικού θανάτου», ανέφερε ο Γιουκσέλ.

Ο ίδιος λέει ότι τις φωτογραφίες τις πήρε από μια πηγή που δεν μπορεί να αποκαλύψει. Το μόνο που είπε είναι ότι «Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν γιατρό που κράτησε τις εικόνες για τον εαυτό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα