Ο Κολοσσός στο ύψος του

08:28 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Ο Τραϊανός Δέλλας αναλαμβάνει προπονητής με τους Άκη Ζήκο και Βασίλη Μπορμπόκη στο πλευρό του. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι προτροπές του Ντέμη Νικολαϊδη. Στο τιμ και ο Αλέξανδρος Κολιάδης, γυμναστής ο Αντώνης Κέζος». Επίσης, η εφημερίδα επισημαίνει πως: «Οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών» και προσθέτει: «Όσα εγκλήματα κι αν έκανε ο Λίνεν δεν φταίει που δεν είχαν καθόλου πάθος. Να κλειστούν από την Παρασκευή στο ξενοδοχείο, να κλείσουν τα κινητά τους και να πεθάνουν την Κυριακή μέσα στο γήπεδο για τη φανέλα που έχουν την τιμή να φοράνε».

SPORTDAY

«ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Ο Κολοσσός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, αποδέχθηκε την πρόκληση και παίρνει τη θέση του Λίνεν. Στο πλευρό του ο Ζήκος, στο τεχνικό τιμ ο Μπορμπόκης, επιστρέφει ο Κέζος».

GOAL NEWS

«ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ», τονίζει η εφημερίδα στον τίτλο της και προσθέτει: «Ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε την αποστολή αυτοκτονίας με Ζήκο, Μπορμπόκη και Κολιάδη στο πλευρό του. Τέλος ο Λίνεν που δήλωσε στο Goal: «Παράλογη η απόλυσή μου». Επιστρέφει και ο Κέζος».

LIVE SPORT

Η πρόσληψη του Δέλλα είναι και εδώ σε πρώτο πλάνο. «Στις πλάτες του Κολοσσού», είναι ο τίτλος και τονίζεται ότι: «Η ΑΕΚ ακουμπάει τις ελπίδες και την ιστορία της στον Τραϊανό Δέλλα. Στο πλευρό του ο Άκης Ζήκος και οι Μπορμπόκης, Κέζος. Όλο το παρασκήνιο των μεγάλων επιστροφών». Από εκεί και πέρα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Λίνεν, ο οποίος τονίζει ότι: «Είμαι απογοητευμένος και εξοργισμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα