Ο Κωνσταντόπουλος για όλα

09:32 28/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα ταξίδι στο χρόνο έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, παρουσιάζοντας στον κόσμο την καριέρα του, την πορεία του, τα όσα έζησε και πέρασε.
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο SentraGoal και αφού ευχήθηκε να "βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο" μίλησε για όλα...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Dimi:

Πλέον τα πράγματα στην ΑΕΚ

έχουν φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Λίγο πολύ το ξέρουν όλοι και το θέμα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι το πρόβλημα με την αδειοδότηση. Παρόλο που η ομάδα έχει αρκετά διοικητικά προβλήματα ο «Dimi» και οι συμπαίκτες του διαχειρίστηκαν πολύ καλά το θέμα της ψυχολογίας μέσα στην σεζόν που μας πέρασε.
Στο σύνολο της υπήρχε η λέξη αρμονία όπως μας εξήγησε. «Το δείξαμε με την σχετικά καλή πορεία που κάναμε φέτος και αυτό ήταν σημαντικό. Όταν υπάρχουν προβλήματα, το εύκολο είναι να αρχίσουν να εμφανίζεται διχόνοια και τσακωμοί, ενώ η ισορροπία της ομάδας μπορεί να χαλάσει εμείς δεν το κάναμε γιατί ήμασταν όλοι μια γροθιά».
Το μυστικό σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις είναι να μπορείς να καταφέρεις να κρατηθείς μακριά από τα εξωγηπεδικά προβλήματα, ώστε να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις και να δώσεις το 100%. Σίγουρα κάθε παίκτης είναι ξεχωριστός. Αυτά τα προβλήματα τα οικονομικά κυρίως μιας και στις μέρες μας αποτελεί το άλφα και το ωμέγα σε πεισμώνουν ή σε απογοητεύουν.
Άλλοι το παίρνουν προσωπικά και προσπαθούν περισσότερο ενώ υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να τα παρατήσουν. Οι παίκτες της ΑΕΚ τελικά τα κατάφεραν. Είχαν μια κοινή πορεία μέχρι το τέλος.

Πάει... το σεντόνι

Η Ένωση την τελευταία αγωνιστική διεκδίκησε μέχρι τέλους την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που στέρησε το εισιτήριο από την ομάδα του «Dimi».
«Μπορούσαμε να κερδίσουμε αν προηγούμασταν στο σκορ, πράγμα το οποίο και καταφέραμε αλλά ακυρώθηκε το γκολ. Τότε θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι. Είχαμε τραυματισμούς και αναγκαστικές αλλαγές αλλά δείξαμε πως το θέλαμε και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Το όνειρο της Εθνικής

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήξερε πως τον παρακολουθούσε ο Φερνάντο Σάντος συχνά, ακόμα και από το γήπεδο. Αυτό ήταν ένα κίνητρο παραπάνω για τον ίδιο. Παράλληλα, πριν ένα χρόνο αναδείχτηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος με αντίπαλους όπως οι διεθνείς Σηφάκης και Τζόρβας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, όμως δεν του εμπιστεύτηκε μια θέση στο Euro. «Κάνεις μια καλή πορεία και νιώθεις καλά αγωνιστικά. Δεν μπορώ να πω πως νιώθω αδικημένος γιατί είναι επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού το ποιοι θα παίζουν. Αισθάνεσαι όμως μια απογοήτευση. Έκρινε πως δεν θα ήμουν καλή επιλογή για την Εθνική αυτή τη στιγμή».

Είναι σίγουρος ότι όσο δίνει το 100% για την ΑΕΚ η πόρτα της Εθνικής θα είναι ανοιχτή. Είναι αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. «Είμαστε σε προσιτό όμιλο κ

Keywords
Τυχαία Θέματα