Ο Λαμπρόπουλος «καίει» Σα Πίντο και Κουτσιανικούλη

09:31 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το φύλλο αγώνα στα Πηγάδια είναι επιβαρυντικό για τον ΟΦΗ καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διαιτητής Λαμπρόπουλος αναφέρει πως τον έβρισε τόσο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης όσο και ο Ρικάρντο Σα Πίντο.
Για τον μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ, ο διαιτητής γράφει πως "με πλησίασε και έβρισε την Παναγία. Μου είπε γ... την Παναγία σου". Αυτό σημαίνει πως ο Κουτσιανικούλης κινδυνεύει

με τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών επειδή έβρισε τα "θεία".
Από το παιχνίδι αποβλήθηκε και ο προπονητής του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο, για τον οποίο στο φύλλο αγώνα αναφέρεται το εξής: "Εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και με αποκάλεσε π... στην μητρική του γλώσσα". Και για τον Πορτογάλο τεχνικό υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού.
Ο ΟΦΗ έχει φριχτά παράπονα για την διαιτησία του Λαμπρόπουλου, κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Παπάζογλου ο οποίος την γλιτώνει καθώς στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του. Εκείνο που σημειώνει ο διαιτητής από την Ηλεία είναι το εξής: "Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, κάποιοι παίκτες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου ωστόσο παρενέβησαν άνθρωποι της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα