Ο Λεονάρντο έσπρωξε τον διαιτητή (VIDEO)

12:50 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε έξαλλη κατάσταση βρισκόταν ο Λεονάρντο μετά το τέλος του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Βαλανσιέν, 1-1 το τελικό σκορ, λόγω της διαιτησίας του Αλεξάντρ Καστρό.
Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Παρί να σπρώχνει τον διαιτητή στην φυσούνα και πλέον κινδυνεύει με "καμπάνα".
Η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής Λίγκας δεν θα αφήσει ατιμώρητη την ενέργεια του Λεονάρντο και έχει δικαίωμα να του επιβάλει ποινή που θα φτάνει ως και τους 10 μήνες ενώ κινδυνεύει και η Παρί

Σεν Ζερμέν με αφαίρεση βαθμών.
Ο ίδιος ο Λεονάρντο για την διαιτησία δήλωσε: "Φυσικά και είμαι εξαγριωμένος. Αυτό που συνέβη ήταν εκτός λογικής και με εκνευρίζει. Είναι απαράδεκτο".
Για την επίθεση στον διαιτητή, ο Λεονάρντο μιλώντας στην εφημερίδα EQUIPE είπε το εξής: "Δείτε το στιγμιότυπο, τον άγγιξα στην πλάτη όχι με τον ώμο, επειδή με σπρώχνουν. Εγώ είμαι αυτός που δέχεται επίθεση".
Έξαλλος ήταν και ο Άραβας ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νασέρ αλ Κελαϊφί να δηλώνει: "Θέλαμε να είμαστε πρωταθλητές σήμερα, αλλά συνέβησαν πολλά πράγματα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά ο κόσμος είδε. Δεν αλλάζουν πολλά για την Παρί, αλλά την ατμόσφαιρα εδώ στην Ligue 1 αλλάζουν πολλά".
Σημειώνεται πως αν η Παρί κέρδιζε την Βαλανσιέν θα κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα