Ο Λίνεν και η… δέσμευση

08:17 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Θα τα καταφέρουμε», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που φιλοξενεί τη δήλωση-δέσμευση του Έβαλντ Λίνεν για αγωνιστική ανάκαμψη της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στο στόρι της συμφωνίας της Ένωσης με τον Γερμανό τεχνικό, αλλά και στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών: «Μιλάει άμεσα με πράξεις ο Βιντιάδης», τονίζεται, με το ρεπορτάζ να αναφέρει: «Θέμα λίγων 24ωρων να κάνει την κίνηση που θα σημάνει την είσοδό του στην ΠΑΕ ΑΕΚ

-Πιθανό νέο ταξίδι του Κιθ Χάρις στην Αθήνα».

SPORTDAY

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΛΙΝΕΝ!», αναφέρει στον τίτλο της η εφημερίδα και προσθέτει: «Έπειτα από πολλές προσπάθειες και μεγάλη καθυστέρηση, η Ένωση βρήκε προπονητή. Στις 150.000 ευρώ η συμφωνία έως το φινάλε της σεζόν. Το μπόνους των 50.000 και οι λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης».

GOAL

«Αυτά θα... ΑΛΛΑΞΩ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του Έβαλντ Λίνεν. Επίσης, στο ρεπορτάζ της τονίζεται: «Σήμερα θα ξεκαθαρίσει για τους συνεργάτες του. -Θετικός ο αντίκτυπος στα αποδυτήρια».

LIVE SPORT

«Έσωσε την παρτίδα», αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της και συμπληρώνει: «Έπειτα από σκληρά παζάρια, η ΑΕΚ συμφώνησε τελικά με τον Έβαλντ Λίνεν».

Keywords
Τυχαία Θέματα