Ο Λύμπε και οι… έξι

12:17 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

Για την συνάντηση που έχει προγραμματιστεί να κάνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο, εκπρόσωπο των Μητρόπουλου, Βλάχου, Παυλή, Αρκούδα, Καλογερή και Καραλή γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Goal. Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στα δεδομένα κάθε υπόθεσης. Διαβάστε το δημοσίευμα...
«Το χτίσιμο της ΑΕΚ στη νέα εποχή περνάει και από τα χέρια του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο παλαίμαχος άσος των

«κιτρινόμαυρων», ο οποίος έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο των συζητήσεων με τους νυν ποδοσφαιριστές, έχει κληθεί να διαπραγματευθεί με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο για την παραμονή των έξι ποδοσφαιριστών, των οποίων έχει τα δικαιώματα.
Ο «Λύμπε» ήρθε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ και όρισαν οριστικό ραντεβού για τη Δευτέρα στις 11:30 το πρωί, προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των ποδοσφαιριστών του. Δηλαδή του Χρήστου Αρκούδα, του Μιχάλη Παυλή, του Γιάννη Καραλή, του Βαλεντίνου Βλάχου, του Αινεία Καλογερή και του Παύλου Μητρόπουλου.
Η συνάντηση των δύο πλευρών ήταν αρχικά να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, ωστόσο οι υποχρεώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου δεν του επέτρεψαν να δώσει το «παρών». Έτσι, οι παραπάνω ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα είναι σε θέση να γνωρίζουν περισσότερα για το μέλλον τους στην ομάδα από την προσεχή Δευτέρα.
Στην ΑΕΚ, βέβαια, γνωρίζουν ήδη τις αρχικές προθέσεις των εν λόγω ποδοσφαιριστών. Ποιοι δηλαδή θέλουν να συνεχίσουν στην Ενωση ακόμα και στη Γ' Εθνική και ποιοι έχουν αρνητική σκέψη. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσον αφορά τους Αρκούδα, Παυλή, Καραλή και Καλογέρη. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές επιθυμούν να παραμείνουν στους «κιτρινόμαυρους» και να συμβάλουν τα μέγιστα στην αναγέννηση του συλλόγου και στην επιστροφή του στη Super League.
Αντίθετα, οι υποθέσεις των Βαλεντίνου Βλάχου και Παύλου Μητρόπουλου παρουσιάζουν αρκετές δυσκολίες. Ο νεαρός δεξιός αμυντικός πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, ξεχώρισε σαν την μύγα μες στο γάλα, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού. Υπάρχει μάλιστα ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους και πιθανότατα ο Βλάχος θα θελήσει να κερδίσει χρόνο, έως ότου έρθει μία επίσημη πρόταση από ομάδες της αρεσκείας του.
Όσον αφορά τον Μητρόπουλο, τα εμπόδια είναι αρκετά. Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης ανήκει στον Παναιτωλικό και η ΑΕΚ κατ' αρχάς θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό στην ομάδα του Αγρινίου, προκειμένου στη συνέχεια να τα βρει με τον έμπειρο μέσο. Τόσο η Ενωση όσο και η πλευρά του παίκτη δείχνουν διάθεση για περαιτέρω συνεργασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα