Ο μαγνήτης ΑΕΚ και η κρίσιμη μάχη

10:56 21/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: «Μαγνήτης» η ΑΕΚ! Στο ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στη «Χώρα της Σάμπα» έγιναν οι πρώτες επαφές. Τεράστιος παίκτης στην αγορά της Νότιας Αμερικής και χαρακτηριστικό παράδειγμα του ενδιαφέροντος που υπάρχει πλέον για «κονέ» με την ΑΕΚ από το εξωτερικό. Εκπρόσωποι της Elenko Sports, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες μάνατζερ στη Βραζιλία, είναι στην Αθήνα για επαφές με την Ένωση. Κι άλλοι

κορυφαίοι μάνατζερ έχουν περάσει τους τελευταίους μήνες... το κατώφλι των γραφείων του «Τίγρη», χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα.

Αντίπαλος οι απουσίες. «Βουνό» τα προβλήματα στην ΑΕΚ αλλά πίστη πως θα κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απόψε (17:45 ΟΤΕ Sport 5) στην Κέρκυρα. Σε ποιους μπορεί να υπολογίζει σήμερα ο Δέλλας και τι σκέφτεται για το βασικό σχήμα. Εκτός αποστολής πάλι ο Μπαρμπόσα. Ρεπορτάζ για την κατάσταση του Πορτογάλου. Δεδομένες οι απουσίες Κολοβέτσιου, Κορδέρο, Ντακόλ. «Πονοκέφαλος» τελευταίας στιγμής ο Μπρεσεβιτς που μάζεψε υγρό στο γόνατο και δεν προπονήθηκε.

Τεράστια «ντόπα» για τον Βάκη η πορεία της Δευτέρας. Συγκινημένοι από την συμπαράσταση των Ενωσιτών αδερφών του. Έκτη μέρα απεργίας πείνας και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει. Λίγα μέτρα πιο πέρα, στο δημαρχείο Φιλαδέλφειας βρίσκονται αυτοί που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται.

Παρουσιάστηκε επίσημα ο Μαλίκ Χέρστον. «Ήρθα σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα»! «Ανοιχτό παράθυρο» για μία ακόμη μεταγραφή από τον Διευθυντή της ΚΑΕ, Σταύρο Δουβή.

Live Sport: Θέμα με τον Ζήκο! Κάτι «παίζε» με τον διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΚ. «Τελειώνει» άμεσα ο συνεργάτης του, Ερίκ Μπουρακί. Μπαρμπόσα: Έξω λόγω... γκάφας. «Τσεκάρει» 3 παίκτες από Τουρκία ο Μιλοβάνοβιτς. Για διπλό πρόκρισης η Ένωση στην Κέρκυρα (17:45, ΟΤΕ 5).

Sportday: Άτιμο... γόνατο. «Πληγωμένος» ο Μπρέσεβιτς στο κρίσιμο ματς της Κέρκυρας (17:45, ΟΤΕ TV). Γιατί έμεινε έξω ο Μπαρμπόσα. Ταξίδι για τον επιθετικό, φινάλε με Μπουρακί.

Goal: Απεργία πείνας για το όνειρό του. Οι οπαδοί που τον επισκέπτονται, οι γιατροί που τον φροντίζουν, η στάση της οικογένειάς του, οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και η εμμονή του να το πάει μέχρι τέλους.

«Λαβωμένη» στην Κέρκυρα. Αποθεωτική η υποδοχή για την αποστολή της ΑΕΚ που δεν έχει Κορδέρο, Μπαρμπόσα και Κολοβέτσιο για το σημερινό ματς Κυπέλλου (5.45 μ.μ., OTE Sport 5). Βασική επιλογή ο Τζιμπούρ για την επίθεση.

«Η σωστή επιλογή». Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Αμερικανό φόργουορντ Μαλίκ Χέρστον που εμφανίστηκε σίγουρος για την απόφασή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα