Ο Μάνταλος, ο Κουρμπέλης και το ταξίδι

09:15 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Μάνταλο και τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ η ποιότητά του, όπως παρουσιάστηκε στο ματς της Ξάνθης την Πέμπτη, γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα: "Άλλη κλάση ο Μάνταλος", έχει τίτλο και συμπληρώνει: "Έτριβαν τα χέρια τους στην ΑΕΚ, βλέποντας τον νεαρό άσο να έχει πάρει στους ώμους του όλη την

Ξάνθη, φτιάχνοντας όλο της το παιχνίδι. "Την κορυφαία επιλογή μέσο κάναμε", έλεγε το τεχνικό τιμ της Ενωσης βλέποντας τον Μάνταλο να οργανώνει μαεστρικά και να μετατρέπει το "ταμπούρι" που επέλεξε στην αρχή ο Καραγεωργίου, σε φουλ επίθεση που πάλεψε για το θαύμα της πρόκρισης".

SPORTDAY

Για τον Ταυλαρίδη που "καλοβλέπει η ΑΕΚ", γράφει η εφημερίδα για να προσθέσει στο ρεπορτάζ της: "Ο αποκλεισμός του Αστέρας Τρίπολης από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ δείχνει πως «βολεύει» την ΑΕΚ, που περιμένει και την επίσημη... αποχή της Φούλαμ, η οποία είχε ζητήσει και είχε πάρει προθεσμία μέχρι σήμερα για τον νεαρό σέντερ μπακ.
Εκτός από τον 20χρονο, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να παρακολουθούν τις περιπτώσεις των Γούτα και Κολοβέτσιου για την επόμενη σεζόν με συνταγή Μάνταλου.

Όσον αφορά τις άμεσες ανάγκες του ρόστερ, αναμένεται να αποκαλυφθούν μέσα από την προετοιμασία. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δει στο διάστημα που η ΑΕΚ θα βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και στη συνέχεια προχωρήσει σε νέες προσθήκες. Μέχρι στιγμής, το τεχνικό επιτελείο αναζητά επιπλέον λύσεις στα στόπερ και τα άκρα τις επίθεσης".

LIVE SPORT

Με την παρουσία του Μπάγεβιτς στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο ασχολείται η εφημερίδα.

GOAL

Για το ρόστερ της ΑΕΚ που είναι σχεδόν συμπληρώνει γράφει η εφημερίδα. Αναλυτικά στο ρεπορτάζ της τονίζει: "Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν μεταγραφικά προτού υπάρξει σαφής εικόνα των δυνατοτήτων του έμψυχου δυναμικού μέσα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εξαίρεση μπορεί να υπάρξει μόνο για την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Αστέρα Τρίπολης. Ετσι και αλλιώς, πρόκειται για κίνηση επένδυσης που αφορά την επόμενη σεζόν. Βέβαια, έπειτα από το φινάλε της ευρωπαϊκής περιπέτειας των Αρκάδων, στην Ενωση επιθυμούν να προχωρήσουν το θέμα. Από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκή ομάδα, στην ΑΕΚ εκτιμούν πως η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια τους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έχει πάρει πάνω του. Και μπορεί αυτό το διάστημα να βρίσκεται εκτός Ελλάδας για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά συνεχώς επικοινωνεί τηλεφωνικά και ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν. Χάρη στις εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις που διατηρεί με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα, ο "τίγρης" εκτιμά πως μπορεί να κάνει το δεύτερο "μπαμ" του φετινού καλοκαιριού με τον 20χρονο διεθνή στόπερ. Μετά τη μεγάλη κίνηση επένδυσης με τον Μάνταλο από την Ξάνθη, με ενδεχόμενη απόκτηση του Κουρμπέλη, η ΑΕΚ θα έχει δύο εκ των πλέον ταλαντούχων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, δεν είναι η μόνη επιλογή που απασχολεί τους "κιτρινόμαυρους". Είναι γνωστό το ενδιαφέρον για τον Κολοβέτσιο του ΠΑΣ Γιάννινα. Επειτα μάλιστα από τις δυσκολίες που βιώνει στα Γιάννινα ο νεαρός αμυντικός, δεν αποκλείεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να προχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Στην ΑΕΚ αρέσει ιδιαίτερα και ο Τάσος Μπακασέτας, αλλά αυτή η περίπτωση έχει ακόμα μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας δεδομένων των προβλημάτων που έχει ο Αστέρας στην επίθεσή του".

Keywords
Τυχαία Θέματα