Ο Μάνταλος «σκότωσε» τον Άρη

21:26 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 5η αγωνιστική

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξάνθη Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)

Με πρωταγωνιστή

τον Πέτρο Μάνταλο η Ξάνθη επικράτησε με 2-0 του Άρη ο οποίος από πολύ νωρίς παίρνει τον τίτλο του φαβορί για υποβιβασμό. Εξαιρετική εμφάνιση από τον 22χρονο μέσο που σκόραρε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο.

Ο Άρης απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Σταυρόπουλος προ κενής εστίας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Από εκεί και πέρα όμως η Ξάνθη κυριάρχησε. Είχε δοκάρι στο 12' μετά από πλασέ του Ντε Γκουζμάν και στο 23' σκόραρε. Ο Κάλβο έκανε τη σέντρα και ο Μάνταλος με προβολή έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά μετά ο Τάτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γούτα με τον διαιτητή όμως να δείχνει παίζεται. Στο 34' ο μεσοεπθετικος του Άρη έκανε το σουτ αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Όπως στην αρχή του ματς έτσι και στην επανάληψη ο Άρης ξεκίνησε καλά και μόλις στο 46' είχε δοκάρι μετά από σουτ του Έλσνερ. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο Τριανταφυλλάκος έκανε το σουτ και έστειλε και αυτός τη μπάλα στο... σίδερο. Η πίεση του Άρη συνεχίστηκε και στο 52' είχε ευκαιρία με τον Ίμπε. Τελικά αφού δεν ήρθε το γκολ για τους "κίτρινους" το πέτυχε η Ξάνθη. Στο 62' ο Μάνταλος έκανε ωραία κάθετη για τον Σολτάνι που γύρισε για τον Σολάρι ο οποίος έγραψε το 2-0. Πέντε λεπτά μετά ο Μπουζάνι έδιωξε δύσκολα το πλασέ του Σολτάνι.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Μουκουάνα, Ντιέ, Ντε Γκουζμάν, Μάνταλος, Μαρίν (59'Φλίσκας), Κάλβο (46'Σολτάνι), Σολάρι (87'Ράνος).

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής, Πουλίδο, Τσουμάνης, Ελσνερ, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος (46'Αγγελούδης), Τάτος (65'Σούνας), Ιμπέ (75'Μανιάς), Ουντότζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα