Ο Μαρκ Ντάρσι είναι νεκρός!

12:40 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκ στις απανταχού φαν των βιβλίων και των ταινιών του Ημερολογίου της Μπρίτζετ Τζόουνς προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι στο νέο βιβλίο της σειράς, η συγγραφέας Έλεν Φίλντινγκ ετοιμάζεται να... σκοτώσει τον σύντροφο της Μπρίτζετ, Μαρκ Ντάρσι.

Σε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο της Φίλντινγκ, «Mad About the Boy» που δημοσιεύτηκαν στους Sunday Times, η Μπρίτζετ αποκαλύπτει ότι ο Μαρκ Ντάρσι, σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της, έχει πεθάνει

εδώ και πέντε χρόνια.

Πολλά χρόνια μετά το τελευταίο βιβλίο, οι θαυμαστές της «απαίτησαν» ένα νέο βιβλίο με τις περιπέτειές της, αλλά τελικά μάλλον το μετάνιωσαν και τώρα εκφράζουν τον... αποτροπιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του Ντάρσι.

«Μια ερώτηση για την Έλεν Φίλντινγκ. Γιατί;» γράφει στο Twitter μια χρήστρια, ενώ μια άλλη λέει: «Δεν είμαι έτοιμη να πιστέψω αυτά που ακούω για τον Μαρκ Ντάρσι. Ναι, πιστεύω ότι είναι πραγματικό πρόσωπο».

«Θα κλείσω το τηλέφωνό μου και θα φύγω για πέντε λεπτά. Νιώθω πληγωμένη και σοκαρισμένη και ναι, είμαι δραματική», «Εάν δεν αγοράσω το επόμενο βιβλίο της Μπρίτζετ Τζόουνς αυτό σημαίνει ότι έζησαν ευτυχισμένοι και ότι δεν πέθανε κανείς», γράφουν καποια ακόμα μηνύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα