«Ο Ματεράτσι έπρεπε να ευχαριστεί τον Ζιντάν»

14:02 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό ο Μάρκο Ματεράτσι, σε συνέντευξη του, είχε υποστηρίξει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αγωνίζεται για την προσωπική του προβολή και συχνά προσβάλει τους συμπαίκτες του, λόγια που δεν έμειναν αναπάντητα από τον Σουηδό επιθετικό που θυμήθηκε την περίφημη κουτουλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Μουντιάλ το 2006.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ιμπραΐμοβιτς όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Ματεράτσι, δήλωσε: "Ο Ματεράτσι αντί να μιλάει για τον Ζιντάν, θα έπρεπε να τον ευχαριστεί. Ο κόσμος όλος έμαθε

τον Ιταλό μετά την κεφαλιά του Γάλλου. Κανείς δεν τον θυμάται για το Μουντιάλ που κατέκτησε, όλοι τον θυμούνται γιατί προκάλεσε τον μεγάλο Ζινεντίν".
Στην επισήμανση πως σε εκείνη την φάση ο Ζιντάν ήταν εκείνος που ενήργησε λάθος, ο Ιμπραΐμοβιτς απάντησε: "Όταν αγωνιζόταν ο Ζιντάν, ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν υπήρχε τρόπος να τον σταματήσει κανείς αγωνιστικά. Ο μόνος τρόπος ήταν να τον προκαλέσεις και να τον υποχρεώσεις σε λάθος. Αυτό έκανε ο Ματεράτσι, αφού δεν υπήρχε περίπτωση, να τον αντιμετωπίσει με αθλητικό τρόπο. Όπως θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας, έτσι και ο Γάλλος έχασε την ψυχραιμία του και έπεσε στην παγίδα. Αλλά αυτό δεν τιμά τον Ματεράτσι. Ούτε αλλάζει την άποψη μου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα