Ο Μαύρος διαλέγει προπονητή

12:23 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Θωμάς Μαύρος θα είναι αυτός που θα επιλέξει τον επόμενο προπονητή της και το θέμα για το ποιος θα κάθετε την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Ένωσης θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμα και τις επόμενες ημέρες... Ο Θωμάς ξεκαθάρισε στη χθεσινή κουβέντα που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλος, ότι στο θέμα του προπονητή θα την πάρει αποκλειστικά πάνω του ήδη κάποια σοβαρά δεδομένα έχουν ξεκαθαρίσει.

Αρχικά και παρότι είχαν γίνει προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΕΚ και Δέλλα και με τη σύμφωνη γνώμη του Ντέμη

Νικολαϊδη, ο Θωμάς Μαύρος φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. «Ο Δέλλας είναι καλό παιδί, τώρα όμως σταμάτησε το ποδόσφαιρο, μελλοντικά ίσως δούμε για προπονητή», λέει ο Μαύρος στο aek365 γι' αυτό το θέμα. Στα σχέδιά του λοιπόν σαν φαβορί αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ο ελεύθερος Βαγγέλης Βλάχος. Έπειτα υπάρχει και η περίπτωση του Σάκη Τσιώλη, ωστόσο η περίπτωσή του «κολλάει» στο γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός αυτών των δύο περιπτώσεων υπάρχουν ακόμη δύο επιλογές που για την ώρα δεν έχουν προχωρήσει. Ένα σημαντικό γεγονός πάντως είναι πως μέσα στην τετράδα των πρώτων επιλογών του Θωμά Μαύρου για τον πάγκο της ΑΕΚ δεν είναι ο Νίκος Κωστένογλου, με τον Θωμά να μας λέει: «Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά νομίζω για τον Κωστένογλου».

Το σκεπτικό του Μαύρου στο θέμα του προπονητή έχει να κάνει και με τη φιλοσοφία του ίδιου. Όπως μας εξηγεί: «Θέλω η ομάδα να μπαίνει μέσα και να κυνηγάει τη νίκη. Αν χάσει να τα έχω δώσει όλα. Να βλέπει ο κόσμος κάτι καλό κι ας παίζουμε με μικρούς σε ηλικία παίκτες. Είμαστε ΑΕΚ πρέπει σε κάθε γήπεδο να μπαίνουμε για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα