Ο Μελισσανίδης πλήρωσε 100.000 ευρώ στον Πανσερραϊκό!

08:14 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Την καταβολή 100.000 ευρώ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πανσερραϊκό, για τη μεταγραφή του Ανάκογλου στην ΑΕΚ, τονίζουν σημερινά δημοσιεύματα. Χαρακτηριστικό είναι εκείνο της ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ που ακολουθεί:

"Καθαρά έργο του Δημήτρη Μελισσανίδη αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο «Τίγρης» έβαλε χθες και την... βούλα στην πολύ σημαντική μεταγραφή, αφού κατέβαλλε στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού

το ποσό των 100 χιλ. ευρώ! Αρχικά του είχε εγγυηθεί για τα χρήματα, αλλά στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε πως η μεταγραφή πήγαινε να ... κολλήσει, επικοινώνησε ξανά με τον Θεοδωρίδη και του είπε ότι χθες Παρασκευή θα έδινε ο ίδιος 100 χιλ. ευρώ στον Πανσερραϊκό, με την προϋπόθεση να γίνει κάθε προσπάθεια για να πάει ο παίκτης στην ΑΕΚ.
Έτσι, οι διοικούντες την ΠΑΕ, μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν την γενναία οικονομική συνεισφορά του ανώνυμου φίλου της ομάδας, για να ικανοποιήσουν τον Ανάκογλου και τον μάνατζερ του. Ενώ εξασφαλίστηκε και η υποστήριξη του Θεοδωρίδη, του οποίου η πίεση στον ποδοσφαιριστή, έπαιξε τελικά πολύ μεγάλο ρόλο.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για μια ακόμη φορά λειτούργησε απλά με το ΑΕΚτζήδικο ένστικτο. Πιστεύει στον Ανάκογλου, τον ικανοποιεί το γεγονός ότι η εικόνα της ομάδας είναι βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια και ήθελε να συμβάλλει με αυτό τον τρόπο, για να προστεθεί ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι στο... παζλ. Μέχρι εκεί.
Θα πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι ο Μελισσανίδης στην συγκεκριμένη ιστορία κινήθηκε με άκρα μυστικότητα. Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο μόνος που γνώριζε για την εμπλοκή του και ήταν κι εκείνος που του απευθύνθηκε, ήταν ο Χρήστος Κωστής.
Οι διοικούντες κι όταν το έμαθαν, δεν γνώριζαν για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας του Μελισσανίδη με τον Πανσερραϊκό. Κι αυτό εξηγεί και τις δηλώσεις του Ηλία Μπρουσιανού χθες το πρωί, που ενώ δεν αρνήθηκε πως ενδεχόμενα ο Μελισσανίδης έκανε παρέμβαση λόγω της φιλίας του με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, δήλωσε άγνοια για οτιδήποτε είχε να κάνει με πιθανή οικονομική συνεισφορά.
Πέρα από την επιβεβαίωση του Χρήστου Κωστή στον Νίκο Κιτσιγιάννη, η «ΩΡΑ των σπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει πως χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιβεβαίωνε την πληροφορία για την καταβολή των χρημάτων στον Πανσερραϊκό, αλλά δεν επιθυμούσε και πάλι να δοθεί έκταση. Γι' αυτό και αποτύχαμε στην προσπάθεια μας να εξασφαλίσουμε μια δήλωση του.
Πάντως αυτό που εξακολουθούσε και χθες να τονίζει στο περιβάλλον του ο «Τίγρης» ήταν πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν σημαίνει τίποτα για ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΑΕΚ. Τα δεδομένα γι' αυτή την ιστορία είναι γνωστά και δεν αλλάζουν.
Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να πηγαίνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και να δίνει ένα σημαντικό ποσό για τα τωρινά δεδομένα της Ελληνικής ποδοσφαιρικής αγοράς, για να ενισχύσει την ΑΕΚ, σίγουρα αυτό δείχνει ότι πιστεύει στο μέλλον και την συνέχεια της..."

Keywords
Τυχαία Θέματα