Ο Μουρίνιο και το... πούρο

13:51 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στο χθεσινό της φύλλο η "El Mundo Deportivo" αποκάλυψε την φραστική επίθεση του Ζοσέ Μουρίνιο στον διαιτητή Τεϊσέιρα για τις αποφάσεις του στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στο "Καμπ Νου" κόντρα στην Μπαρτσελονα με τον εκπρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού να έρχεται να προσθέτει και άλλες λεπτομέρειες στα όσα είπε ο Μουρίνιο.

Σε μήνυμα του στο Twitter, ο Ελάδιο Παραμές, θέλησε να μεταφέρει τα

ακριβή λόγια του Μουρίνιο: "Θεατρίνε, γ...ας εκείνους που δουλεύουν. Δεν τρέφεις σεβασμό για τους σοβαρούς επαγγελματίες. Μπορεί να πας να καπνίσεις το πούρο σου και να γελάς παλιάνθρωπε".

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του Μουρίνιο αποκάλυψε τι είχε πει ο Πορτογάλος τεχνικός πριν λίγο καιρό στην διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Παραμές, είχε πει ότι "αν η Μπαρτσελόνα παίξει καλύτερα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Εάν ο αντίπαλος παίξει καλύτερα από την Μπαρτσελόνα, τότε ο διαιτητής θα την βοηθήσει να κερδίσει".

Εντύπωση προκαλούν τα όσα αναφέρει ο εκπρόσωπος του Μουρίνιο για τον Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα: "Είναι πολύ διαφορετικός από τότε που έφτασε στην Ισπανία. Κάναμε εγχείρηση στα αυτιά του για να γίνουν μικρότερα. Ωστόσο, ένα γαϊδουράκι με μικρά αυτά και γυαλιά δεν μπορεί να γίνει γιατρός. Παραμένει γαϊδούρι...".

Τέλος ο εκπρόσωπος του Μουρίνιο υπογράμμισε: "Μπορείτε να σκεφτείτε ό,τι θέλετε, ακόμα και ότι ο Μουρίνιο δεν είναι χαρούμενος με αυτά που γράφω. Ωστόσο, κάποιος που του αρέσει το ποδόσφαιρο πρέπει να πει την αλήθεια, κάτι που δεν έχουν κάνει κάποιοι άλλοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα