Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ

16:21 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στον ηγετικό χαρακτήρα που δείχνει μέχρι τώρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου, αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της Ωρας: «Η επιλογή του Δημήτρη Ανάκογλου ως αρχηγού στο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου δεν ήταν τυχαία. Αν και μόλις 22 ετών, ο Σερραίος χαφ έχει δείξει πως έχει την προσωπικότητα να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο και να σηκώσει στους ώμους του το συγκεκριμένο

βαρύ φορτίο, του ηγέτη της ΑΕΚ της νέας εποχής.
Μέσα στο γήπεδο μιλάει συνεχώς στους συμπαίκτες του, τους δίνει οδηγίες, ζητά διαρκώς τη μπάλα και είναι εκείνος που θα πάρει πρωτοβουλίες, όταν δει τα... δύσκολα.
Το έκανε απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου και θα το κάνει και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μιας και το εν λόγω ζήτημα το έχει συζητήσει με τον προπονητή του και ο «Κολοσσός» του έχει εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από εκείνον στο γήπεδο.
Πέρα από την κλάση και την ποιότητά του, ο Δέλλας περιμένει να δει από τον Ανάκογλου να βγάζει στο χορτάρι και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που δείχνει ότι έχει, με τον χαρισματικό μέσο να μετατρέπεται στον αρχηγό της ΑΕΚ, όχι μόνο... τυπικά αλλά και ουσιαστικά.
Ο Ανάκογλου δείχνει απόλυτα έτοιμος για να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα, γνωρίζει πως οι απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνον είναι πολλές και με την γενικότερη συμπεριφορά του, παρουσιάζεται πιο... φτιαγμένος από ποτέ για να γίνει ο «οδηγός» της επιστροφής της Ένωσης στην κορυφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα