«Ο Νίνης μπορεί να πετύχει στην Ιταλία»

10:52 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σωτήρης Νίνης έχει το ταλέντο που χρειάζεται για να πετύχει στην Ιταλία όπως υποστήριξε ο εκτελεστικός διευθυντής της Πάρμα, της ομάδας η οποία έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού με τον Πιέτρο Λεονάρντι να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ", σε ερώτηση αν η Πάρμα βρήκε στο πρόσωπο του Νίνη τον νέο "Τζιοβίνκο" ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας τόνισε: "Δεν ξέρω... Ίσως εσείς

στην Ελλάδα να ξέρετε καλύτερα. Πιστεύετε αλήθεια ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Τζιοβίνκο; Εγώ θα πω μόνο το εξής: θεωρώ ότι ο Νίνης έχει το ταλέντο για να πετύχει στην Ιταλία".
Σε ερώτηση αν έχουν γίνει βήματα για την απόκτηση του Νίνη, ο Λεονάρντι απάντησε: "Θα σας θυμίσω ότι είχα πει πως ο Νίνης δεν είναι ο μόνος παίκτης που παρακολουθούμε. Πάντως, δεν έχουμε προχωρήσει την υπόθεση του Νίνη. Γνωρίζουμε ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία μαζί του".
Τέλος για το ενδεχόμενο να υπάρχει στην μεταγραφική λίστα της Πάρμα και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Στέφανο Καπίνο, ο εκτελεστικός διευθυντής της Πάρμα δήλωσε: "Όχι, δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για τον Καπίνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα