«Ο Νοτιάς δεν ξέρει τον Άντζελος»

13:45 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Κοσμάτος, διέψευσε κάθε επικοινωνία της ΑΕΚ με τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Τζον Άντζελος. Αυτή τη φορά, μιλώντας στο "ΒΗΜΑ" είπε χαρακτηριστικά:

- Δημοσίευμα σας παρουσιάζει σήμερα ως διαμεσολαβητή συζητήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ με την οικογένεια Άντζελος, Ελληνοαμερικανούς οι οποίοι έχουν

στην ιδιοκτησία τους την ομάδα μπέιζμπολ της Βαλτιμόρης, τους Μπάλτιμορ Οριόλς. Ισχύει;

"Είναι ψευδές. Μακάρι να ήταν αλήθεια, όμως πραγματικά απορώ... Ποιος το εμπνεύστηκε, γιατί το έγραψε ενώ δεν ισχύει; Τι να πω... Έχω φιλική σχέση με τον Τζον Άντζελος, τον γιο του Πίτερ, ιδιοκτήτη των Οριόλς, αλλά μέχρι εκεί. Κάποιος έμαθε ότι μιλάμε και δημιούργησε ολόκληρο σενάριο από το μυαλό του".

- Γράφτηκε επίσης ότι ο κ. Νίκος Νοτιάς, εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την οικογένεια Αντζελος.

"Ανέκδοτο. Ο Νοτιάς δεν τους γνωρίζει τους ανθρώπους, δεν είχε ποτέ επαφή μαζί τους, απλώς ξέρει ότι ο Τζον είναι φίλος μου. Δεν έχει ποτέ μιλήσει μαζί τους, είναι μία έμπνευση αυτό που γράφτηκε".

- Εσείς είχατε πει κάποια στιγμή στον Τζον να ασχοληθεί με την ΑΕΚ;

"Μεταξύ σοβαρού και αστείου και αρκετούς μήνες πριν. Ο άνθρωπος έχει πολύ κακή εμπειρία από την ενασχόλησή του με το μπέιζμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Γενικά να ξέρετε ότι όλη αυτή η ιστορία δεν ισχύει. Θα θέλαμε πολύ να είναι αλήθεια, όμως δεν είναι. Ο Νοτιάς ούτε που τους ξέρει τους ανθρώπους. Μένω σε αυτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα