Ο Ντακόλ ως ''παιδί'' του Ριβάλντο, στη φιέστα της ΑΕΚ το '08

16:04 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Εκείνη η αλησμόνητη σεζόν 2007-08 βρήκε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια στα γήπεδα (ως γνωστόν τον τίτλο πήρε ο Ολυμπιακός στα χαρτιά), με το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου να τη στέφει πρωταθλήτρια κερδίζοντας 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Σε εκείνο το ματς τα μάτια ήταν στραμμένα σε όλη την ομάδα φυσικά - την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

- τον Άκη Ζήκο που τελείωνε την καριέρα του, αλλά και τον Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος, που είχε σκοράρει και σε αυτό το παιχνίδι, είχε φέρει μαζί του στο γήπεδο όλη του την οικογένεια και μεταξύ των συγγενικών του προσώπων ήταν και ο Αλεσάντρε Ντακόλ.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ο Ντακόλ (είναι δεξιά στη φωτογραφία), φορούσε φανέλα που είχε μοιράσει ο Ρίμπο στα δικά του πρόσωπα. Και ο Ντακόλ ήταν ένα απ' αυτά... Ο Ριβάλντο είχε (δεν γνωρίζουμε αν κρατούν ακόμα επαφές) τεράστια αδυναμία στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Τον θεωρούσε "παιδί" του. Είχαν δεθεί ιδιαίτερα οι δυο τους, οι οικογένειες τους τα είχαν... βρει και έκαναν πολύ παρέα, όσα χρόνια ο Ρίμπο έμεινε στην Ελλάδα.

Μαζί συνυπήρξαν ποδοσφαιρικά στον Ολυμπιακό και έδεσαν, ως βραζιλιάνοι και οι δύο. Λίγα χρόνια μετά την κατάκτηση εκείνου του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ έχουν αλλάξει τα πάντα στην ομάδα... Τότε ο Ριβάλντο έφυγε πρωταθλητής. Τώρα το "παιδί του", Αλεσάντρε Ντακόλ, έρχεται στην ΑΕΚ με την προοπτική να πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ...

ΚΑΡΒ.

Keywords
Τυχαία Θέματα