Ο Ντέμης και ανάγκη για νίκη

10:02 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Tον Ντέμη Νικολαϊδη έχει ως κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και σήμερα η εφημερίδα γράφοντας: "Μόνο εσύ... Επαφές για ανεύρεση χρηματοδότησης, οι χορηγίες και οι δυσκολίες που υπάρχουν". Στο ρεπορτάζ της η SD τονίζει: "... Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν την αίσθηση, ίσως και την πληροφόρηση, πως η UEFA δεν θα εξαντλήσει πάνω τους την αυστηρότητά της και από τη στιγμή που ο φάκελος που κατατέθηκε με ολιγοήμερη καθυστέρηση είναι σχεδόν πλήρης, δεν θα θέση την ομάδα εκτός

ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο και τελικό στάδιο, που αφορά στην αδειοδότηση, τον ερχόμενο Ιούνιο.

Μέχρι τότε θα πρέπει να βρεθούν από τη διοίκηση της ΠΑΕ αρκετά χρήματα. Δεν είναι ακριβές το απαιτούμενο ποσό, αλλά υπολογίζεται πως ξεπερνά τα 4 και πιθανώς να φτάσει τα 6 εκατ. ευρώ. Πού θα βρει η διοίκηση αυτό το ποσό; Οι μέτοχοι δεν δείχνουν πρόθεση να βάλουν άλλα χρήματα, τα προσδοκώμενα έσοδα ήδη έχουν «δεσμευτεί» για άλλες υποχρεώσεις (συμπεριλαμβανομένου και του δανείου), ενώ ακόμη κι αν μειωθεί η τιμή της μετοχής στα 0,33 ευρώ, ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει και πάλι τη λύση. Οι ελπίδες συγκεντρώνονται στον Ντέμη Νικολαΐδη και την προσπάθεια που κάνει συζητώντας με πιθανούς επενδυτές και χορηγούς. Συμφωνία δεν έχει υπάρξει με κάποιον επιχειρηματία και οι δυσκολίες είναι πολλές, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ δεν καταθέτει τα όπλα".

GOAL

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ δεσπόζει στο GOAL τονίζοντας τις πολλές αλλαγές που θα έχει η ΑΕΚ στη σύνθεσή της, εξαιτίας των αναγκαστικών προβλημάτων με τιμωρίες και τραυματισμούς. "Επιχείρηση... Γιάννενα", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Με πολλές απουσίες, αλλά και πίστη για το διπλό η ΑΕΚ δοκιμάζεται στους "Ζωσιμάδες" κόντρα στον ΠΑΣ που... καίγεται, για τους βαθμούς και να σφραγίσει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το ματς της ΑΕΚ στα Γιάννενα έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα η οποία γράφει: "Από απόψε η ΑΕΚΑΡΑ αφήνει στην άκρη τα προβλήματα κι αφοσιώνεται στο μέγα στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ πετυχαίνοντας επί του ΠΑΣ την 1η νίκη στο δρόμο προς τ' αστέρια. Πίεση παντού ζήτησε ο Κωστένογλου από τους παίκτες του, ζητώντας τους να θυμηθούν το α' ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη".
Στα διοικητικά η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τονίζει για τον Δημητρέλο: "Κι από Δευτέρα ξανά στην Εφορία... Για νέες διαπραγματεύσεις προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της δόσης του 44. Προσπάθεια Δημητρέλου για συνάντηση εντός της εβδομάδα με τη μετοχική σύνθεση του 2004 και τον Νικολαϊδη, με την ελπίδα να βρεθεί ένα ποσό και να κλείσουν άμεσα κάποιες "τρύπες".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για την αποψινή μάχη της ΑΕΚ ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα: "Με 11άδα ανάγκης η ΑΕΚ στα Γιάννενα, αλλά με ψυχή και πάθος για τη νίκη. Ο Κωστένογλου και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να περάσουν με "τρίποντο" από τα Γιάννενα, ώστε να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την 3η θέση και να κλείσουν την ψαλίδα από τον ΠΑΟ εν όψει πλέι οφ".
Επιπλέον, η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα