Ο Ολάντ για Ιμπραΐμοβιτς

14:12 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το ποσό που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Μίλαν και ο μισθός που θα εισπράττει ο Σουηδός επιθετικός έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο της Γαλλίας καθώς βλέπουν μια ομάδα της χώρας να ξοδεύει τόσα πολλά χρήματα σε περίοδο οικονομικής ύφεσης.
Μάλιστα για το θέμα ζητήθηκε η γνώμη του Προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ

ο οποίος δήλωσε: "Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν στον επαγγελματικό αθλητισμό, χωρίς να δαπανούν απαραίτητα τόσο μεγάλα ποσά".
Ο Ιμπραΐμοβιτς θα αμείβεται με 14 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και θα πληρώνει φόρο 75% βάσει των εξαγγελιών που έκανε στην προεκλογική περίοδο ο Ολάντ με τον υπουργό Προϋπολογισμού, Ζερόμ Καουζάκ να δηλώνει: "Τα νούμερα αυτά δεν είναι απλά εντυπωσιακά, είναι χυδαία σε μια εποχή που όλος ο κόσμος κάνει σκληρή προσπάθεια εξαιτίας της κρίσης. Φοβάμαι ότι οι συνέπειες τέτοιων κινήσεων μπορεί να είναι καταστροφικές, ξέρουμε ότι πολλά κλαμπ, ιδιαίτερα στην Νότια Ευρώπη, είναι χρεωμένα πέρα από κάθε λογική".
Ο πρώην υπουργός Αθλητισμού, Ροζελίν Μπασελό σχολίασε: "Μου προκαλεί αγανάκτηση και σχεδόν αηδία να βλέπω τέτοιες απίστευτες αμοιβές την στιγμή που οι μικρές ποδοσφαιρικές ομάδες παλεύουν με νύχια και με δόντια για την επιβίωση τους".
Από την πλευρά της η Παρί Σεν Ζερμέν, δια στόματος του προέδρου της, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σχολίασε: "Σεβόμαστε τους γαλλικούς Νόμους".

Keywords
Τυχαία Θέματα