Ο ΠΑΟ και οι... άλλοι για Καρνέζη

09:24 6/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ορέστης Καρνέζης από την αρχή της σεζόν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην Γρανάδα και, σύμφωνα με την εφημερίδα LIVE SPORT, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

φέρονται να εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου έχει μιλήσει με τον Καρνέζη προκειμένου να διαπιστώσει αν θα ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι έτσι ώστε οι "πράσινοι" να προσπαθήσουν να πείσουν την Ουντινέζε, στην οποία ανήκει ο Καρνέζης, να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό.
Ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Καρνέζη μόνο αν το καλοκαίρι αποχωρήσει ο δανεικός Ρομπέρτο που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σε ό,τι αφορά στην ρήτρα επαναπατρισμού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ που έχει μπει από τον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να την ξεπεράσουν με τρόπο παρόμοιο με αυτό του Παναθηναϊκού στην περίπτωση του Κλωναρίδη.
Τέλος, σύμφωνα με την LIVE SPORT, για τον Καρνέζη ενδιαφέρον υπάρχει και από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης φέρεται να έχει μιλήσει με τον διεθνή τερματοφύλακα. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι δεδομένο πως θα ψάξουν για τερματοφύλακα μετά το θέμα που προέκυψε με τον Σανθ Χακόμπο αλλά στην περίπτωση του Καρνέζη το "αγκάθι" είναι η ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα