«Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τη συμφωνία»

18:59 30/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η αλλαγή... στάσης του ΠΑΟΚ στις επαφές με τον Γιώργο Τζαβέλλα αποτέλεσε το λόγο του «ναυαγίου» της μεταγραφής του Έλληνα αμυντικού, όπως τόνισε ο διεθνής παίκτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM».«Ήθελα να μιλήσω για τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ. Δεν μου αρέσει να το κάνω συχνά. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αλλά και από τη δική μας τη πλευρά. Ήρθαμε σε μία τηλεφωνική συμφωνία και κατεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη

για τα ιατρικά. Την χθεσινή μέρα την περάσαμε με τα ιατρικά τεστ, αλλά τη σημερινή μέρα ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να τελειώσει τη συνεργασία, καθώς μας κατέθεσαν πρόταση με άλλα χρήματα για κάθε χρόνο συμβολαίου. Δεν δέχθηκα τη συμφωνία και μπήκα στο αεροπλάνο και έφυγα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Από την στιγμή που έγινε αυτό δεν υπήρξε λόγος για να κουβεντιάσουμε. Και μόνο που έγινε μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ είναι τιμητικό για μένα. Εγώ χάρισα κάποια χρήματα στην Μονακό για να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να είμαι σε μία ομάδα τέτοιου επιπέδου. Από τη στιγμή που δεν συμφωνήσαμε μπήκα στο αεροπλάνο και έφυγα».

Ερωτηθείς αν υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και κατά τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον και καμία κουβέντα, αλλά και σε περίπτωση που υπήρχε δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να κουβεντιάσω με άλλη ομάδα, από την στιγμή που έχω συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ. Το προφορικό έχει μεγάλη σημασία για μένα. Αυτό που συμφωνώ το πράττω. Δεν ξέρω ποιοι θέλουν να πουλήσουν οπαδιλίκι. Δεν έχω σχέση με τέτοια θέματα.

Και με τον Πανιώνιο που είναι η πρώην ομάδα μου, για παράδειγμα, να γινόταν το ίδιο, δεν θα μιλούσα με τον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που συμφωνήσαμε προφορικά για συμβόλαιο τριών ετών δεν υπήρξε λόγος για να είμαι σε επαφές με άλλες ομάδες. Το ηθικό είναι σημαντικότερο για μένα. Δεν υπήρχε καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα που μιλούσαμε στην Ελλάδα ήταν ο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες στο εξωτερικό. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο στην Μονακό».

Αναφορικά με τη σχέση του με την Μονακό, απάντησε: «Δεν έχω φύγει από την Μονακό. Έκανα μία κουβέντα και τους εξήγησα πως αν έχω πρόταση να μην διεκδικήσουν χρήματα για να με δώσουν. Με τον ΠΑΟΚ συμφώνησαν να κρατούσαν ένα ποσοστό μεταπώλησης και όλα ήταν έτοιμα. Εφόσον άλλαξε σήμερα η συμφωνία, εγώ πήρα το αεροπλάνο και έφυγα. Είναι κρίμα... Είναι κρίμα να πηγαίνει στο οπαδικό. Επειδή μίλησα με το Γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ και τον κ. Βρύζα νομίζω ότι θα βγει η ΠΑΕ και θα μιλήσει για το τι έγινε».

Όσον αφορά στην στάση της Μονακό, αν θα εμμείνει στην απόφασή της να μην αξιώσει χρήματα για την παραχώρησή του, ανέφερε: «Αυτό είναι ανάλογα με την ομάδα. Αν έρθει μία ομάδα από τη Ρωσία που έχουν χρήματα, δεν θα με αφήσει ελεύθερο. Θα πρέπει να δω τι θα κάνω κι εγώ από εδώ και πέρα. Αν δεν βρω κάτι θα συνεχίσω στο Μονακό και θα συνεχίσω τις προπονήσεις».

Για το αν έχει στα... χέρια του πρόταση από άλλες ομάδες, σχολίασε: «Τις τελευταίες μέρες, μετά από αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκα με κάτι άλλο. Πρέπει να δώ τι θα κάνω. Να βρεθεί κάτι καλό για να μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιέμαι. Δεν είναι το ίδιο να πληρώνεσαι και να μην παίζεις».

Τέλος, για τα κριτήριά του για τον επόμενο... σταθμό στην καριέρα του, απάντησε: «Όλα αυτά είναι σχετικά. Όπου και να πας δεν εξασφαλίζεις τη θέση σου. Εγώ θα πρέπει να αποφασίσω που θα πάω για να μπορέσω να παίζω και να συμμετέχω στο Μουντιάλ. Θα ψάξω για ομάδα και θα επιλέξω ότι καλύτερο. Θέλω να παίζω, γιατί αν δεν το κάνω δεν μπορώ να κληθώ και στην Εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα