Ο Πάπας πήρε τηλέφωνο έναν 19χρονο φοιτητή!

20:42 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 19χρονος φοιτητής Στέφανο Καμπίτσα όταν απάντησε στο τηλέφωνο που χτυπούσε δεν περίμενε σίγουρα με τίποτα να ακούσει τον Πάπα!

«Καλό απόγευμα, είμαι ο Φραγκίσκος. Μίλα μου στον ενικό», άκουσε και ο άνδρας δεν ήταν άλλος από τον Πάπα, ο οποίος επικοινώνησε με τον φοιτητή από την Πάδοβα που του είχε στείλει ένα γράμμα στην θερινή κατοικία του στο Καστέλ Γκαντόλφο, ένα προάστιο της Ρώμης.

Όπως μετέδωσαν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Αργεντινός ποντίφικας τηλεφώνησε δυο φορές πριν μπορέσει να βρει τον Στέφανο Καμπίτσα, καθώς την πρώτη φορά δεν κατάφερε να τον βρει και συνομίλησε με

την αδελφή του.

Ο Στέφαν Καμπίτσα, ο οποίος σπουδάζει στο Πολυτεχνείο και παίζει μπάσκετ, έγραψε επιστολή στον Πάπα, όπου του μιλούσε για τη ζωή του και εξέφραζε την ελπίδα του να βρει δουλειά μετά το τέλος των σπουδών του.

«Είναι απίστευτο. Γελάσαμε και αστειευτήκαμε. Μεταξύ άλλων μου είπε ότι κι ο Ιησούς με τους Αποστόλους μιλούσαν στον ενικό» είπε ο Ιταλός φοιτητής σε τοπική εφημερίδα της Πάδοβας.

Ο Πάπας «μου έδωσε την ευλογία του και μου ζήτησε να προσεύχομαι πολύ στον Άγιο Στέφανο αλλά και για τον ίδιο και το έργο του» πρόσθεσε ο 19χρονος, ο οποίος είπε πως «έζησε την ωραιότερη εμπειρία της ζωής του».

Ο ποντίφικας έχει ήδη επικοινωνήσει τηλεφωνικά με άλλους πιστούς χωρίς να τους γνωρίζει προσωπικά.

Ο νέος προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας λέει πως επιδιώκει την κατά δυνατόν στενότερη ανθρώπινη επαφή, καθώς θεωρεί τον εαυτό του πρώτα απ' όλα έναν ποιμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα