Ο παράδεισος του Μαραντόνα

12:24 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την γαλήνη και την σταθερότητα που έψαχνε βρήκε στο Ντουμπάι ο Ντιέγκο Μαραντόνα με τον προπονητή της Αλ Ουάσλ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον... παράδεισο που βρήκε και που δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τόσο σύντομα όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Σε δηλώσεις του στο Sport360, ο Μαραντόνα τόνισε: "Το Ντουμπάι μου έχει δώσει γαλήνη, ηρεμία, σταθερότητα, είμαι κοντά στον εγγονό μου, η κόρη μου με επισκέπτεται όποτε θέλει, και μπορώ να επισκέπτομαι τον πατέρα μου στις διακοπές μου. Αν κοιτάξω πίσω την ζωή μου, έχω βρει τον παράδεισο. Στην Ιταλία, ήταν αδύνατον

για εμένα να ζήσω στην Νάπολι. Δεν μπορούσα να βρω ησυχία Για αυτό και εγώ λέω πως έχω δεμένη την ζώνη ασφαλείας. Δεν είμαι περαστικός στο Ντουμπάι, για όσους δεν τον ξέρουν, εκείνοι έχασαν όσοι πίστευαν πως δεν προσαρμοζόμουν σε δυο μήνες. Αλλά εδώ έχουμε βρει την Disney των ενήλικων. Πώς γίνεται να μην διασκεδάσεις εδώ πέρα; Αυτό είναι το Ντουμπάι".

Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την Αλ Ουάσλ πριν την λήξη του διετούς συμβολαίου του, ο Μαραντόνα δήλωσε: "Με βλέπω να ανανεώνω γιατί πιστεύω, εκτός όλων των άλλων, πως η δουλειά μου έχει αξία. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εμένα. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνεις. Δεν ήρθα εδώ απλά για να τελειώσει ο μήνας, να πάρω τον μισθό μου και αυτό ήταν. Όχι. Δεν είμαι εγώ αυτό. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου. Ζω το παιχνίδι, και από την στιγμή που τελειώσει σκέφτομαι το επόμενο".

Keywords
Τυχαία Θέματα