Ο Πελέ θέλει ΠΑΟΚ

14:17 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το θέμα του Πελέ εξακολουθεί να απασχολεί τον ΠΑΟΚ και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, και ο παράγοντας της ομάδας, κ. Ράλλης, βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο

μεταγραφής του Πορτογάλου μέσου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόσο ο Εργοτέλης όσο και ο Πελέ θέλουν ο παίκτης να πάει στον ΠΑΟΚ με την κρητική ομάδα να έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Πορτογάλο μέσο ως το τέλος Δεκεμβρίου.
Οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των δυο ομάδων ξεκίνησαν χωρίς την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος προσήλθε αργότερα και αρχικά προσέφερε 100.000 ευρώ και μηδενισμό της οφειλής του Εργοτέλη για την μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Η οφειλή είναι στις 220.000 ευρώ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προτείνει να πληρωθεί και το ποσοστό του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή.
Όμως, ο Εργοτέλης ζήτησε να ισχύσει η οφειλή για τον Κουτσιανικούλη καθώς στην κρητική ομάδα πιστεύουν πως μπορούν να την εξοφλήσουν. Μάλιστα έχουν ήδη δώσει 15.000 ευρώ τον Νοέμβριο από τα χρήματα της NOVA. Όσο για τον Πελέ, ο Εργοτέλης ζήτησε περίπου 500.000 ευρώ.
Ωστόσο, ο Σαββίδης έκανε σαφές πως η τελική πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Πελέ είναι 300.000 ευρώ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τα 220.000 ευρώ του Κουτσιανικούλη να δοθούν μετά από τρία χρόνια. Ο Εργοτέλης απάντησε αρνητικά και κάπου εκεί διακόπηκαν οι συζητήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα